More
  AcasăHeyluxHeylux se potriveste oricarei fete, fara exceptie. E un job perfect!

  Heylux se potriveste oricarei fete, fara exceptie. E un job perfect!

  Desi mai sunt fete care inca nu sunt de acord cu acest job sau inca au ceva impotriva lui, in mintea lor cu toate ar fi tentate sa aiba banii unui model de videochat. Nu spun ca acest job a fost facut pentru toate romancele, dar in schimb spun ca toate s-ar potrivi unui astfel de loc de munca, mai ales la Heylux.

  Acum daca ar fi sa intreb pe strada cateva fete daca ar fi modele de videochat la Heylux si ar castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei, ar spune ca nu. Normal ca nu, asa-i? De impresie, ce n-ar spune o femeie:)) Sa stii ca nu jignesc pe nimeni, spun doar ca e normal ca orice femeie sa vrea sa-si pastreze imaginea. De aia unele mint.

  Stii bine ca toate romancele sunt tentate de videochat

  Ele gresesc totusi in faptul ca au impresia ca daca ar recunoaste ca vor sa fie modele de videochat la Heylux, le schimba imaginea. Sa fie modele de videochat oriunde, da, poate le-ar schimba imaginea, dar la Heylux nu, pentru ca aici nu e vorba de orice studio. Nu e un studio oarecare,  e special, parerea mea.

  Si, la cat de special e, se potriveste dorintelor oricarei iesence sau romance. Fie ca vor bani pentru familie, bani pentru case, masini, fie ca vor bani pentru distractii, vacante, shopping, sau alte nebunii, nu conteaza. Orice fata poate castiga bani la Heylux si tot orice fata poate fi multumita de conditiile de la acest studio din Iasi.

  Sa-ti mai spun un secret? Stiu ca si tu ai fost tentata macar o data sa fii model de videochat. Altfel n-ai mai citi asta. Dar nu te speria, ca si eu am fost in situatia ta si n-ai de ce sa fii jenata. Oricum nimeni nu stie cine-s eu si nimeni nu stie cine esti tu. Vezi?  Asta e partea buna.

  Heylux este idealul unei iesence care vrea multi bani

  Ca pot fi model de videochat la Heylux si pot castiga banii acestia si ma pot bucura si de bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei, bonusuri de angajare mari si alte servicii fara sa stie nimeni ca eu fac asta. Deci, inca un avantaj. Pentru fetele mai timide, care vor sa ascunda ca-s modele de videochat din motive personale, Heylux este ideal.

  Discretia e la nivelul maxim aici, asa ca nu-mi fac griji niciodata. Ideea e ca si eu, si tu stii ca orice femeie din tara asta a fost tentata macar o data sa faca asta. Si in continuare ele sunt. De aia Heylux le asteapta 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img