More
  AcasăPreziosaCu jobul la Preziosa am lucrurile la care viseaza orice fata

  Cu jobul la Preziosa am lucrurile la care viseaza orice fata

  O sa par putin egoista in urmatoarele fraze, cu siguranta, insa o fac gandindu-ma ca nu e vina mea ca unii oameni iau decizii bune si altii nu. Cum ar fi jobul de la Preziosa Iasi, de exemplu. E vina mea ca am decis sa fiu model de videochat aici, sa castig 2000 de dolari lunar si ca alte fete lucreaza pentru minimul pe economie?

  Poate par naspa, egoista, aroganta, dar e adevarul. E vina cuiva ca unii au mai mult si altii mai putin? Dormi asa cum iti asterni? Si daca te-ai fi saturat de cei 1200 de lei lunar, te-ai fi angajat la Preziosa cum m-am angajat eu si rezolvai aceasta problema.

  Eu nu trebuie sa visez, trebuie doar sa lucrez la Preziosa si am orice!

   

  Fetele viseaza la masini, bijuterii frumoase si scumpe, accesorii fel si fel, Pandora, Swarovski, Teilor, branduri peste branduri, haine frumoase, pantofi… da, viseaza, dar eu am aceste lucruri. Nu vreau sa ma laud, vreau doar sa deschid ochii anumitor persoane.

  Asta e diferenta dintre mine si alte fete, ca eu nu “visez”, eu am lucrurile pe care mi le doresc de la viata, pur si simplu. Pentru ca am facut ceva in privinta asta, pentru ca am dorit mai mult, n-am stat sa ma resemnez cu viata aceea mediocra pe care o aveam.

  Ce, crezi ca stie cineva ca eu sunt model de videochat la Preziosa? De asta te temi? Ahahahah. Nu stie absolut nimeni ca-s model aici, pentru ca e vorba de discretie si confidentialitate. Asadar, castig peste 2000 de dolari lunar la Preziosa si nimeni n-are idee cum.

  Nimeni nu stie ca-s model de videochat aici

  Sunt doar eu si castigurile mele de la Preziosa. De altfel, nici nu e nevoie sa stie cineva ca-s model de videochat aici. Ca presupun ca din cauza asta se tem unele fete sa se angajeze, sa nu se afle. Ei bine, daca te decizi sa alegi Preziosa, te asigur eu ca nici naiba n-o sa stie unde lucrezi si ce faci.

  In fond, jobul de model de videochat nu e unul rusinos deloc, e chiar o mandrie pentru mine ca pot socializa online pentru sumele acestea mari de bani. Dar vezi si tu cum e, oamenii comenteaza aiurea, fara sa cunoasca situatia. Dar tu fii mai desteapta ca ei si aia e. Fa cum stii tu, fara sa stie nimeni si bucura-te de viata. Crezi ca e greu? Uita-te la mine, e usor ca naiba, trebuie doar sa vrei!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img