More
  AcasăHeyluxOrice zi la Heylux este o zi cu castiguri in videochat

  Orice zi la Heylux este o zi cu castiguri in videochat

  Videochatul a aparut in viata mea acum vreo 3 ani, cand terminasem liceul si pe la 19 ani cautam un job in Iasi. Atunci nu intentionam sa merg la facultate pentru ca eram pe cont propriu si n-aveam bani sa continui studiile, asa ca am anulat pentru un an sau doi, pana strangeam destui bani de taxe si alte nebunii. Initial, am lucrat la un studio din Iasi caruia n-o sa-i spun numele.

  Eram in situatia in care nu-mi prea permiteam “sa incerc”, voiam castiguri cat mai repede si acel studio m-a dezamagit tare. Adica nu se ocupa nimeni de mine, training nimic, nu tu cursuri, nu tu conditii… in 2 luni in care am lucrat acolo abia ce-am castigat 700 de dolari cu greu, cred ca n-am fost in viata mea mai dezamagita.

  Cel mai bun job in videochat din Iasi e la Heylux

  castiguri mari videochat
  castiguri mari videochat

  Asta in contextul in care deja auzisem ca din videochat se castiga bani. Chiar nu intelegeam ce se intampla si m-am decis sa ma mut in Bucuresti, am zis ca poate acolo am mai mult succes. Tot asa, m-am angajat la un studio de acolo si ce sa vezi, primeam 30% din castiguri. Asta da bataie de joc.

  Dupa vreo 6 luni am vazut ca nici Bucurestiul nu e de mine, asa ca m-am intors in Iasi. A fost o perioada foarte dificila, m-am tot mutat si eram mereu dezamagita, nimic nu era asa cum voiam si tot asa… Credeam ca o sa cedez la un punct, dar m-am angajat ca model la Heylux.

  De cand m-am angajat atunci, n-am mai schimbat studiourile, fiind la Heylux si-n ziua de azi. Singurul meu regret e ca n-am ales Heylux din prima si-a trebuit sa ma tot mut, dar macar asa am vazut ce vreau de la domeniul videochatului si ce studio sa aleg.

  Comisionul de la Heylux ajunge si pana la 80% din castiguri

  castiguri mari videochat
  castiguri mari videochat

  Din prima, la Heylux am primit un comision de 50% si acesta este progresiv, am ajuns si la 60% si la 70% intre timp, pentru ca la Heylux se ofera si 80% din castiguri. Si, spre deosebire de celelalte studiouri la care am lucrat, Heylux imi aduce castiguri zilnice, indiferent de zi.

  Si-n prima luna am castigat bani aici, ca sa nu mai spun ca am primit si bonus de angajare, si bonusuri in fiecare saptamana pentru performante si alte zeci de premii. Banii nu mi-au lipsit de cand m-am angajat la Heylux, si am constatat ca angajarea in acest studio nu-mi aduce decat multi bani in fiecare zi. Asa ca o sa raman la Heylux si-o sa castig in continuare pana la 2000 de lei zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img