More
  AcasăPreziosaUnde e mai bine să lucrez: pe site-uri premium sau freemium? Preziosa...

  Unde e mai bine să lucrez: pe site-uri premium sau freemium? Preziosa îți dă câteva sugestii

  Ăsta e un subiect vechi de când lumea în videochat în Iași. Toate modelele au câte o părere despre unde se fac mai mulți bani: pe site-uri premium sau pe site-uri freemium. Hai să-ți spunem din perspectiva Preziosa cam cum stau lucrurile!

  Preziosa îți explică diferențele

  Mai întâi de toate, să vedem ce e ăla site premium. În principiu, când se referă la așa ceva, toată lumea din industrie se gândește la LiveJasmin. E cel mai elegant site din industrie și pune accent pe partea glamour. Pe lângă LiveJasmin, mai sunt și alte site-uri care aspiră la statutul ăsta. Printre ele se numără Flirt4Free, AdultWork sau Streamate. Poate și XLove, la limită. De obicei, site-urile de genul ăsta încearcă să limiteze nuditatea în free și să încurajeze conversația cu membrii până ajungi la privat. De asta ai și membri cu mult mai mulți bani aici.

  În partea ailaltă, pe site-urile freemium, e nuditate la liber. Dacă te uiți pe Chaturbate, Bonga sau alte site-uri de genul ăsta, e erotism pentru toată lumea. Cine vrea să vadă show o poate face gratis. Intră în privat doar dacă vrea. Și eleganța lipsește cu desăvârșire. Fiecare face bani cum știe și cum poate. Conversația e mai puțin importantă, de aceea acolo intră multe modele care știu mai puțin engleza și nu prea investesc în ținute.

  Bun, cam astea sunt în mare diferențele dintre premium și freemium. După cum îți imaginezi, în videochat în Iași, sunt mult mai puține modele pe site-uri premium. Fiindcă acolo contează și calitatea decorului, a camerei video, a calculatorului și multe altele. La Preziosa, lucrăm însă consistent pe partea asta, pentru că putem să oferim calitate modelelor. Și ele, la rândul lor, membrilor de pe site-urile premium. Drept dovadă, deși acum lucrăm prin tehnica multi-site, Preziosa este un studio de videochat din Iași certificat LiveJasmin.

  Poți face bani în ambele feluri în videochat în Iași

  Desigur, dacă vrei, poți să lucrezi și la Preziosa pe site-uri freemium. Acolo sunt mai puține reguli și te poți exprima mai liber. Membrii cheltuiesc însă sume mai mici și trebuie să câștigi câte puțini de la cât mai mulți. După cum vezi, sunt tot felul de avantaje și dezavantaje, în funcție și de stilul tău. Până la urmă, tot tu ești cea care alege pe ce tip de site-uri vrei să lucrezi. Poți chiar să combini mai multe site-uri preemium și mai multe site-uri freemium. De exemplu, LiveJasmin cu Adult Work sau Chaturbate cu Bonga. Dar nu e recomandat să combini premium cu freemium. Că te încurci singură.

  Dacă ai nevoie de sfaturi de specialitate, trainerele de la Preziosa îți oferă cu drag ideile lor. Stau de vorbă cu tine, găsiți împreună soluții. Până la urmă, poți să faci bani și într-o parte și în cealaltă. Doar că în moduri diferite. Ca să te lămurești, dă-ne un telefon la Preziosa și află care e cea mai bună metodă pentru tine! Suntem sigure că ajungem la soluția ideală să faci și tu mai mulți bani din videochat în Iași!

  Telefon studio videochat Iași Preziosa: 0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img