More
  AcasăHeyluxBonusurile in videochat sunt o garantie la Heylux: castig mai mult, am...

  Bonusurile in videochat sunt o garantie la Heylux: castig mai mult, am bonusuri saptamanale mai mari

  Modul in care se castiga atat de multi bani la Heylux si atat de usor, este unul oarecum banal, daca stau sa ma gandesc bine. E simpla si la indemana oricarei fete, atata timp cat isi doreste asta cu adevarat. Mi se pune totul la dispozitie, singura mea grija este sa stiu cum sa profit de asta.

  Se incepe cu un comision la Heylux, unul de 50%. Acesta ofera sansa ca eu sa castig intre 400 si 2000 de lei pe fiecare zi. Programul normal de la Heylux este de 5 zile lucrate pe saptamana, dar eu pot lucra si 6 sau 7 daca vreau. Insa, in cazul in care lucrez 5 zile, sa spunem ca-n fiecare zi am minimul de castig, de 400 de lei.

  Asta inseamna 2000 de lei castigati in doar 5 zile din videochat la Heylux. Cu aceste castiguri, sistemul de bonusare de la Heylux imi mai ofera si o alta sansa. Pe scurt, in fiecare duminica se calculeaza cate un bonus de performanta, care depinde de fiecare castig in parte.

  La 3000 de lei saptamanal, Heylux ofera o alta 1000 lei drept bonus

  Pentru acest castig minim de 2000 de lei pe saptamana pe care se presupune ca l-as avea, as mai primi o alta suma de 300 de lei. Intr-o luna intreaga se aduna 1200 de lei numai din bonusuri, care in mod normal ar fi un salariu intreg de persoana in alte parti din Iasi.

  Asadar, banii se castiga foarte usor la Heylux, asta n-ar fi o problema, atata timp cat fetele vor sa castige bani. Eu daca stiu ca asta vreau si ma motivez, am sanse la castiguri imense.

  Daca as castiga 2500 de lei saptamanal, sa spunem, bonusul ar sari de la 300 de lei la 500 de lei in fiecare saptamana. Iar la 3000 de lei bonusul este de 1000 de lei, si tot asa pana la bonusul de 7200 de lei, care e cel mai mare.

  E usor sa am bani din videochat aici, trebuie doar sa vreau

  Deci, mai mult de atat nici ca se poate. E perfect asa, as spune eu, pentru ca practic mi se ofera o sansa, una la un milion. Adica este foarte rar sa gasesc un job asa ca la Heylux, unde pe langa castigurile de peste 4000-5000 de lei in fiecare luna, sa mai am si bonusuri inca pe atat.

  In primul rand, in tara nu sunt joburi la care sa se castige atata, daramite sa se mai dea si bonusuri. De asta zic ca banii se castiga foarte simplu la Heylux, trebuie doar sa profit de sansa ce mi se ofera, ca totul imi este pus mura in gura.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img