More
  AcasăHeyluxDe ce promovăm luxul în videochat în Iași? Pentru că știm că-ți...

  De ce promovăm luxul în videochat în Iași? Pentru că știm că-ți place!

  Heylux face parte din Lucky Group, alături de alte două mari studiouri de videochat din Iași: Lucky Studio și Preziosa. Noi ne ocupăm de management, asigurăm succesul modelelor în fiecare parte. 

  Dacă pentru studiourile “surori” am ales un design mai jucăuș, pentru Heylux am optat pentru amenajări spectaculoase. Imediat cum intri în sediul nostru, vezi că totul e în roșu și auriu, ca la un hotel de 5 stele.

  De ce mergem în direcția asta? Pentru că știm că-ți place și ție. Suntem femei și savurăm luxul. De ce am ascunde asta? Ți-ar plăcea și ție să-ți faci vacanțele îți Dubai, să conduci un BMW X6, să ai ultimul model de IPhone? Înseamnă că ești pe stilul nostru!

  La Heylux, avem și camere amenajate cu Versace

  Investim mult în dotările de la Heylux tocmai ca să îți satisfacem gustul de confort total. Avem chiar camere cu interioare Versace și cu candelabre de la Swarovski. La fel, mobilierul este de înaltă calitate, cumpărat de la Mobexpert.

  Toate astea sunt pentru tine. Vrem să te simți apreciată, pusă în valoare așa cum se cuvine. Dacă e nevoie, facem chiar și modificări la camere, pentru a te simți perfect în pielea ta. Pe lângă amenajări wow, dotările tehnice pe care lucrezi sunt de ultimă generație. 

  Totodată, investim în succesul tău și pe partea de imagine. Îți facem poze și filme de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe formată din 3 colege profesioniste. Îți acordăm machiaj zilnic, prin 6 experte în make-up.

  În privința jobului propriu-zis, Heylux te ajută cu 14 specialiste în training. Ele îți acordă consiliere despre ținute, îți recomandă magazine cu branduri renumite și se ocupă de comandarea hainelor pentru program.

  Așadar, amenajările cu Versace nu sunt doar o simplă întâmplare, un moft oarecare. Ci un standard general, la care ținem foarte mult. Investim continuu în lux, în confort, pentru ca tu să lucrezi pe bune la studioul Nr. 1 în videochat în Iași.

  Hai să-ți dovedim că luxul e pe bune!

  În vreme ce alte studiouri doar pretind că sunt frumoase, elegante etc, noi chiar dovedim asta. Cel mai simplu este să te convingi cu proprii tăi ochi. Te invităm să ne vizitezi și să ne spui ce crezi despre sediul nostru.

  Ai posibilitatea să vezi zona de primire și cea în care lucrează trainerele, precum și camerele în care vei face bani. Fiindcă aici vei face o mulțime de bani, prin care îți vei asigura luxul în plan personal.

  Gândește-te că un model de videochat câștiga la Heylux, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi. Cu sumele astea îți permiți o viață cât se poate de relaxată. Cu acele vacanțe în Dubai, la Paris sau unde vrei tu!

  La fel, ai șansa să-ți cumperi mașină personală. BMW sau orice altă marcă de lux îți place ție. Dacă vrei să-ți faci intervenții estetice, îți împrumutăm noi bani, ca să le faci mai repede. Deci un implant de silicoane sau o mărire de buze se rezolvă repede.

  De fapt, de aici vine și numele nostru: Heylux. Sunt 2 cuvinte legate, prin care salutăm venirea luxului în viața ta. Știm că ne place și că-l aștepți cu nerăbdare. Primește-l relaxată și bucură-te cât mai mult de el!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img