More
  AcasăHeyluxStiai ca Heylux e cunoscut si pentru legalitate si profesionalism, nu doar...

  Stiai ca Heylux e cunoscut si pentru legalitate si profesionalism, nu doar castiguri mari?

  Mai nou toate studiourile din tara asta se lauda cu ofertele lor financiare… care oricum sunt si alea … prefer sa folosesc un cuvant frumos: iluzii. Sunt iluzii, in majoritatea cazurilor. Dar mai niciun studio nu s-a gandit ca poate conteaza si legalitatea in acest domeniu, sau profesionalismul si seriozitatea. Se pare ca Heylux s-a gandit.

  Pentru a evita orice neplacere, cand Heylux a fost lansat, a fost lansat cu tot ce a fost necesar. Cu nimic in lipsa. Multe studiouri apar, se deschid cu ideea “lasa ca merge!”. Au impresia ca au facut studio din cateva computere si camera, negandindu-se la alte aspect.

  Heylux s-a lansat ca fiind un studio legal, corect si avantajos

  Ei bine, Heylux n-a fost deschis la repezeala. Heylux nu a fost deschis decat in momentul in care echipa a stiut ca are totul la punct. Bine pus la punct, tin sa evidentiez. Si puteam sa nu castig sume exorbitante la Heylux, tot ma angajam aici, pentru ca eu consider ca mai importanta e legalitatea, echipa profesionista, mediul ok, atmosfera la fel… decat castigurile.

  Ok, castigi bani, dar cu ce pret? Sau mai bine spus… vrei sa fie vorba de un pret atunci cand castigi bani din videochat? Bineinteles ca nu ai vrea. Ei, atunci ia in considerare si cat de legal si profi e un studio atunci cand te angajezi!

  Ca deja toata lumea stie ce poate oferi videochatul. Nu neg ca se stie si de faptul ca la Heylux plata le face zilnic si modelele castiga pana la 500 de dolari in cateva ore. Dar nu ma bazez pe castiguri.

  Cand stii ca esti intr-un studio bun si serios, automat vor fi si castiguri mari, nu este motiv de teama. Nici nu m-am indoit vreo secunda de Heylux atunci cand venea vorba de bani. Atata timp cat stiu ca echipa de aici ma sustine si ma ajuta, e normal sa am castiguri ca atare.

  Multe fete ar da orice pentru un job de acest gen

  E mai bine pentru mine sa stiu ca am semnat un contract legal, ca pot munci in liniste si banii mei sunt curati. Sunt in siguranta cu Heylux, asta stiu sigur, si nu stiu cate modele pot afirma asta cu alte studiouri. Siguranta e pe primul loc si daca nu te simti in largul tau, ceva nu e bine.

  Un studio de videochat trebuie sa fie ca a doua casa, parerea mea. Numai asa poti castiga cel putin jumatate din sumele pe care le castig eu la Heylux. Sau, daca nu, vino direct la Heylux si bucura-te de toate avantajele la un loc si-atunci te vei lamuri ca nu totul este dezmaagitor in lumea asta 😉

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img