More
  AcasăPreziosaPreziosa iubește confidențialitatea. Pentru că și noi apreciem liniștea

  Preziosa iubește confidențialitatea. Pentru că și noi apreciem liniștea

  Unele modele de videochat din Iași își asumă jobul ăsta. Spun familiei sau celor din jur cu ce se ocupă și își văd apoi de treaba lor. Asta e situația ideală. Pentru marea majoritate dintre noi contează însă confidențialitatea. Multă lume din zona asta a țării are încă mentalitate învechită. Că ne place sau nu, asta e. Și atunci simțim că e mai bine să păstrăm secretul locului de muncă. Adică ne dorim să știm doar noi, eventual doar 1-2 apropiați că suntem modele. Așa ești și tu? Te înțelegem foarte bine. De asta am și înființat Preziosa. Ne-am gândit că e nevoie în videochat în Iași de un studio dedicat intimității. 100% feminin și protector.

  Da, apreciem liniștea, ca tine. Ne place să ne facem treaba fără să se bage altcineva în seamă. Să-și dea cu părerea despre ce facem. Dacă alții lume nu sunt capabili să înțeleagă că e o lume liberă, asta e. Ne asigurăm că jobul ăsta rămâne secretul nostru și mergem mai departe. Lucrul ăsta e mai simplu de obținut la Preziosa pentru că suntem între femei. Multe dintre colegele noastre din echipa de training au experiență ca modele de videochat. Și ele s-au protejat, au căutat discreția. Iar acum, din noua lor poziție la Preziosa, ți-o oferă ție. Cu tot ce presupune acest lucru.

  Hai să-ți dăm câteva exemple! La Preziosa, confidențialitatea e garantată 100%. Prin contract, fiecare membră a echipei de management se obligă să păstreze secretul datelor tale. Adică nu vorbește în afara jobului despre tine, nu spune numele tău. Apoi, îți dăm posibilitatea să restricționezi accesul către profilul tău de model dinspre Italia sau Spania. Astea sunt exemple de țări unde muncesc mulți români și s-ar putea să te vadă vreun cunoscut online. Noi putem să tăiem preventiv accesul din acele țări. 

  Există și alte metode de a asigura confidențialitatea jobului tău. Ca model de videochat la Preziosa, lucrezi cu un nickname. Adică un nume de scenă, inventat. Dacă te deranjează vreun membru și tot insistă să afle cine ești cu adevărat sau unde locuiești, spune-i direct că nu-i spui. Chiar site-urile de videochat te sfătuiesc să nu faci asta. Ca să protejăm împreună intimitatea ta. Să eliminăm orice posibilitate ca tu să fii deranjată în vreun fel. În felul ăsta te poți concentra pe ce contează cu adevărat: să-ți faci banii.

  Noi, femeile de la Preziosa, suntem de foarte mulți ani în videochat în Iași. Și o să lucrăm în continuare cu drag în domeniul ăsta. Pentru că ne place ce facem și abia așteptăm să lucrăm cu modele noi, ca tine. De asta facem din seriozitate un element central al activității noastre. Prețuim mult confidențialitatea și liniștea. Și te prețuim pe tine. Ăsta e și motivul pentru care ne numim așa: Preziosa. Dacă îți place felul ăsta de a fi al nostru, te așteptăm cu drag la noi! Ești oricând bine venită la cel mai discret studio de videochat din Iași!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img