More
  AcasăDespre videochatLucky Studio m-a făcut o femeie împlinită

  Lucky Studio m-a făcut o femeie împlinită

  Ce le face pe femei să fie împlinite? O viaţă frumoasă alături de nişte parteneri de viaţă superbi, plini de sentimente şi darnici, inteligenţi şi plini de bani? Poate că asta este percepţia celor mai mulţi bărbaţi despre femeile din jur: că toate îşi doresc maşină, casă, bărbat frumos şi inteligent şi avere pe lângă aceste lucruri. Însă, lăsaţi-mă să vă spun despre cum văd eu o femeie împlinită. Eu sunt un asemenea tip de femeie şi îmi place să cred că duc o viață minunată. Dar, surpriză, din acest trăi fabulos lipseşte Făt-Frumos, maşina lui, casa lui şi mai cu seamă averea lui.

  Eu, cu profesia mea de model de videochat la Lucky Studio, în Iaşi, am reuşit să am o sumă de bani frumoasă în conturi. Cu ei pot să descurc foarte bine pentru mulţi ani de acum încolo fără ajutorul cuiva anume. Sunt o femeie care ştie cum să îşi administreze conturile, dar şi timpul, şi care are valori ce ţin de felul pozitiv de a trăi.

  Toată lumea se poartă frumos la Lucky Studio Iaşi

  Ce posed eu şi ce calităţi m-au făcut să ajung unde sunt acum şi să am parte de toate cele în viaţă? M-am angajat la studioul Lucky Studio, în Iaşi, pentru că am ştiut că o voi duce mai bine. Am ştiut că mi se va oferi o şansă bună de a face mai mult şi de a scoate mai mult profit din atuurile mele. Aşadar, aici la studio am parte de cea mai bună atmosferă, de nişte colege superbe la propriu şi la figurat, dar şi de nişte venituri care încă mă mai miră şi pe mine.

  Nu am crezut în prima zi în care m-au anunţat după program să merg până la contabilitate, că deja voi vedea primii bani din ce am făcut, însă aşa a fost. Şi până în ziua de azi a rămas acelaşi mod de a ne lua banii la zi, până la ultimul leu.

  Calităţile mele ca femeie

  Da, binenţeles că dispun de nişte calităţi ca orice persoană de pe această lume şi poate că exact aceste calităţi m-au ajutat să mă angajez la Lucky Studio Iaşi. Dar printre atuurile mele nu se numără neapărat şi frumuseţea. Nu mă consider extrem de frumoasă, pentru că nu îmi place să mă laud singură. Ştiu că sunt atrăgătoare şi fermecătoare, dar cred cel mai mult că inteligenţa emoţională şi înţelepciunea mă ajută cel mai mult în domeniu.

  Faptul că ştiu deja trei limbi străine şi comunic destul de bine cu prieteni virtuali din afara ţării, faptul că socializez, ştiu să ascult şi să pun suflet în conversaţii-asta mă ajută şi mă recomandă ca model de videochat. E un vis pe care cred că îl poate atinge orice altă fată isteață, serioasă, care vrea să câștige foarte mulți bani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img