More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este favoritul iesencelor care vor sa faca bani din videochat

  Lucky Studio este favoritul iesencelor care vor sa faca bani din videochat

  Am mai vazut firme in Romania care sa faca angajari, am vazut companii mari, dar atat de multe angajari ca la Lucky Studio n-am pomenit niciodata. Daca numai intr-un interval de 2 ani la Lucky Studio au trecut pragul peste 200 de femei, imagineaza-ti in 9 ani ( de cand a aparut studioul) cate femei s-au angajat aici.

  Multe, foarte multe. Sunt cateva care inca lucreaza aici de cand s-au angajat acum 6, 7 ani si asta e de apreciat. Ca daca-s de 6 ani intr-un loc, mai ales intr-un studio de videochat, e de bine, asta spune ceva. La cate studiouri apar peste noapte, e ceva wow sa vezi cum alte studiouri inca-si mentin pozitia in top in ciuda acestor evenimente.

  Lucky Studio e nr. 1 in videochat de mai bine de 9 ani

  Important este ca Lucky Studio a fost mereu printre primele, indiferent de cate studiouri s-au deschis. Asa cum s-au deschis, majoritatea s-au si inchis. Pentru ca o experienta de 9 ani de zile in domeniul videochatului n-o poti cumpara. Echipa de femei de la Lucky Studio Iasi a muncit mult sa ajunga unde este astazi.

  Acum consider ca este favoritul romancelor. Este parerea mea, bineinteles, dar daca ai veni la studio, ai impartasi aceeasi parere cu mine, vazand cate fete vor sa se angajeze aici. Bineinteles ca nu numai angajarile in videochat conteaza, mai conteaza si cate raman aici.

  Dar… avand in vedere ca bonusurile saptamanale la Lucky Studio incep de la 60 si se duc pana la 9000 de lei, plata se face la zi iar media castigurilor este intre 500 si 2.500 lei, cam greu sa vrei sa pleci din acest loc. Ba chiar mai mult, eu cred ca sunt fete care trag cat de tare pot sa ramana la Lucky Studio.

  Chiar si cele care nu-s din Iasi, multe din ele au dorit sa colaboreze cu Lucky Studio atat de tare incat au semnat contract de colaborare de acasa. Nu degeaba atat de multe romance merg pe incredere si se bazeaza pe Lucky Studio Iasi.

  Sute de iesence pot castige multi bani la studio, ca mine

  Si afla asta de la mine, nicio fata de la Lucky Studio nu este prostuta. Multa lume poate sa creada ce vrea, insa aici s-au angajat numai fete istete, care au stiut ce-au vrut de la viata. Si daca Lucky Studio nu le oferea ce voiau, plecau de mult, ca nu-s obligate sa ramana.

  Dar, dupa cum am spus, sunt istete si si-au dat seama de valoarea unui loc de munca la Lucky Studio.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img