More
  AcasăHeyluxLa Heylux, banii sunt lucrul pe care o sa-l am mereu

  La Heylux, banii sunt lucrul pe care o sa-l am mereu

  “Viata perfecta nu exista”, asa se spune, dar eu de cand lucrez la Heylux am ajuns sa ma indoiesc de vorba asta. Sigur, mai sunt mici nemultumiri de la viata sau mici probleme care nu pot fi evitate, dar in ceea ce priveste jobul de la Heylux, nu au fost niciodata incidente de acest fel.

  Uneori poate nu merg lucrurile asa cum le-am planuit, dar niciodata nu am ramas blocata intr-o situatie fara iesire, pentru ca am avut de partea mea locul de munca de la Heylux. Cu acest atu, am reusit sa ies din toate problemele si sa ma ridic tot mai sus.

  Heylux e jobul de care orice femeie din Romania are nevoie

  Pentru mine, jobul de la Heylux este ca un as in maneca, pe care il folosesc zi de zi pentru a-mi asigura traiul pe care mi l-am dorit mereu. Daca nimic in viata nu este garantat, locul de munca in videochat la Heylux este si va fi mereu 100% garantat si imi va aduce castiguri indiferent de vremuri.

  Ca e criza economica, ca nu e, nu conteaza, eu mereu voi avea bani pentru ca-s model de videochat la Heylux. Pot sa-mi lipseasca multe lucruri de la viata, dar ma indoiesc, pentru ca atata timp cat banii nu-mi lipsesc, n-am de ce sa ma plang.

  Si n-am mai gasit pana acum job precum la Heylux, unde sa am bani in orice situatie, oricat de greu ar fi. Pana si cand n-am avut chef de munca sau nu eram intr-o stare buna, tot castigam bani multi la Heylux, pentru ca asa este jobul, e de asa natura incat sa nu plec niciodata nemultumita acasa.

  Si-n cele mai proaste zile plec acasa cu o multime de bani

  Ba chiar mai mult de atat, in timp ce castig de la 100 si pana la 400 de dolari zilnic la Heylux si bonusurile saptamanale pe care le primesc ajung si pana la 7.200 de lei, Heylux ma mai bucura si cu alte avantaje. Printre acestea, ma laud cu faptul ca Heylux imi garanteaza transportul in fiecare zi, machiajul inainte de turele de munca si orice ajutor doreste inimioara mea.

  Aaa, de asta ce mai spui? Cate studiouri pot garanta asta unui model? Numai Heylux, bineinteles! Am stiut ce-am ales, hehe  :X. E minunat sa pot fi linistita din orice punct de vedere, sa stiu ca pot avea zile proaste si ca jobul de la Heylux ma va ridica mereu si nu ma va lasa jos. La urma urmei, de acest suport ar avea nevoie orice femeie din lumea asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img