More
  AcasăHeyluxDiferenta dintre Heylux si alte joburi e ca din acesta imi permit...

  Diferenta dintre Heylux si alte joburi e ca din acesta imi permit orice!

  Desigur ca fiecare job ofera romanilor acelasi lucru: bani. Acesta e lucrul pe care joburile il au in comun, venitul lunar primit in urma muncii prestate. Dar, diferenta este ca nu ORICE job poate sa aduca un venit atat de mare precum cel al unui model de la Heylux Iasi.

  Sunt de acord ca fiecare loc de munca isi are avantajele sale, insa nici pe departe nu se va ajunge la momentul in care Heylux sa fie comparat cu alte locuri de munca obisnuite, pentru ca nu este. Cu locurile de munca obisnuite imi permit cateva lucruri, iar cu locul de munca de la Heylux imi permit TOTUL!

  Este o diferenta de la cer la pamant, pentru ca in timp ce majoritatea joburilor din Iasi, spre exemplu, ofera un salariu incepand de la 900 si pana la 2000-2500 de lei maximul, in cele mai bune cazuri, la Heylux vorbim de cel mai rau caz in care un model castiga 4500 de lei.

  In cele mai rele luni ale mele la Heylux am castigat 4500 de lei

  Spun cel mai rau pentru ca toate modelele de la Heylux se asteapta sa castige mai mult, 4500 de lei fiind nici macar minimul pe care ele si-l propun. Ca daca tot e sa o luam asa, un model la Heylux poate avea foarte bine un salariu fix de 6000 de lei, oferit de studio si sta fara griji, in cazul in care lucreaza fara comision.

  Si daca pana si salariul fix e mai mare, atunci iti dai seama ca niciun model nu vrea sa aiba un venit mai mic de 4500 de lei din castigurile de pe comision. Trebuie sa fie mereu vorba de un castig mai mare.

  Si este, pentru ca daca pun in calcul si bonusurile pe care le primesc la fiecare saptamana din partea studioului, ajung sa am 2500-2800 de lei castiguri numai intr-o saptamana, sau 5 zile mai exact. Deci n-as accepta niciodata ca la Heylux sa castig NUMAI 4500 de lei.

  Accept numai castiguri peste 6000 de lei, ca asa m-a invatat studioul!

  Asta inseamna, in mod evident, ca daca nu as accepta acest lucru, Heylux este un job in care orice fata este in stare de mai mult. Ceea ce e bine, daca noi modelele stim ca mereu se poate mai mult, daca stim ca locul de munca ne ofera conditii in care sa castigam mai mult.

  Practic, castigurile mari la Heylux au inceput sa mi se para ca un drept al meu. Consider ca am dreptul la ele, pentru ca asa mi-a dat impresia Heylux, ca pot castiga cat vreau. Si imi permit orice. Ai idee ce frumos e sa spun ca pot avea orice?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img