More
  AcasăHeyluxM-am angajat la Heylux ca model, chiar daca oamenii poate au ceva...

  M-am angajat la Heylux ca model, chiar daca oamenii poate au ceva impotriva

  In ciuda vorbelor rele auzite peste tot, eu a trebuit sa ma angajez la Heylux ca model de videochat. In primul rand pentru ca numai asa m-as fi putut intretine si descurca de una singura, iar in al doilea rand fiindca acest job in Iasi este facut pentru persoanele ca mine. Deoarece mie mi-a displacut mereu sa-mi dau silinta pentru joburi de doi lei.

  Daca tot ma duc sa-mi petrec toata ziua la munca, macar sa o fac intr-un mod productiv. Nu sa ma duc sa ii castig si sa-i produc bani patronului, iar eu sa primesc 1000 de lei pentru ca l-am imbogatit pe el. Daca ma duc la munca, ma duc sa fie bine atat pentru mine ca angajata, cat si pentru angajator.

  Heylux e pentru fetele care vor munca putina si multi bani

  Vreau sa am un profit bun, mai pe scurt. Nu muncesc degeaba, pentru ca sclavia platita a disparut de mult din lumea noastra, daca intelegi ce vreau sa spun. Si uite asa, fiindca sunt de asa natura, numai un job ca la Heylux mi se mai poate potrivi mie. Ca e singurul loc de munca unde lucrurile sunt asa cum imi place.

  In primul rand, am un program accesibil, care-mi permite sa RESPIR. Mai sunt joburi la care munca e de la 8 dimineata pana la 10-11 seara. Acele joburi nu te lasa sa respiri, sa-ti traiesti viata. Ei, uite ca la Heylux nu numai ca respir, am si timp de shopping, si de facultate daca vreau, si de orice altceva.

  Pentru ca lucrez doar 8 ore intr-o zi, si numai 5 zile intr-o saptamana. Aceste 8 ore fiind, desigur, la alegere. Fie ca lucrez dimineata, fie ca lucrez seara sau dupa amiaza, iar zilele libere sunt alese tot de mine, in functie de prioritatile mele. Vezi? D-asta imi place la Heylux, ca pot avea prioritati, nu doar munca, munca si iar munca.

  Mai bine-mi traiesc viata ca model de videochat

  En fin… Lasand asta la o parte, pe langa faptul ca programul de munca e fix ce-mi convine mie, veniturile sunt… parca din afara acestei lumi. De la 4000 de lei MINIMUL si pana la 9000, chiar si 10000 de lei castigati intr-o luna de videochat. Eh, asta da, asa mai vii de acasa!

  Uite pentru acest job normal ca pot spune ca mi-e drag sa muncesc si n-as minti. Pentru ca lucrez putin si am bani multi. Asta inseamna munca cu cap. Oricum tot acelasi timp il pierd, dar macar sa fie productiv, zic eu. Nu? Viata trece oricum, dar vreau sa treaca in timp ce ma bucur de ea la maxim, cu castiguri asa cum le merit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img