More
  AcasăLucky StudioLucky Studio te învaţă cum să ai încredere în tine

  Lucky Studio te învaţă cum să ai încredere în tine

  De multe ori se vorbeşte despre o lume a bărbaţilor; bărbaţi la conducere, bărbaţi ca şi manageri, bărbaţi şefi, însă femeile unde îşi au locul şi rolul? Ei bine, m-am gândit azi să vă vorbesc despre managera de la Lucky Studio. Dacă nu aţi auzit despre acest studio de videochat din Iaşi, atunci este cazul să o cunoaşteţi pe Claudia.

  Pentru că este o femeie puternică, a reuşit să ţină o familie unită. Este vorba despre familia de videochat Lucky Studio. Aici bărbaţii nu calcă niciodată; este un imperiu condus doar de femei. Lucky studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Are peste 120 de modele care activează în mediul online zilnic.

  Probabil va întrebaţi cum a reuşit Claudia să ţină unită o familie cu aşa mulţi membri. Cu siguranţă a promovat principiile femininății. Aici, fiecare model de videochat este complimentat zilnic. Şi când spun zilnic, nu mă refer doar la admiratorii din mediul online. Mă refer şi la alte modele care ştiu când o femeie are nevoie de încurajare. Claudia a fost cea care ne-a făcut să ne simţim încrezătoare în fiecare zi în acest studio de videochat. Datorită ei, eu şi multe alte femei lucrăm aici în deplină încredere, respect şi demnitate.

  O femeie se simte mai responsabilă de acţiunile pe care le face atunci când are mai multă încredere în ea. Pentru a câştiga zilnic bani şi pentru a aduce farmecul feminin la o altă definiţie, Claudia ne oferă mereu un mic impuls de încredere.  Acest impul vine de la schimburile de tură flexibile, la bani zilnic, la motivaţie ce ţine de înfăţişare şi până la sfaturi în alegerea ţinutei pentru o seară de videochat; toate le-am obţinut de la Claudia în primele mele zile de activitate. Aici mi-am regăsit încrederea şi motivaţia. Aici mi-am găsit un loc din care nu îmi vine să mă desprind.

  Ca şi modele de videochat, am învăţat că doar prin uniunea noastră ne putem ridica unele pe altele, ne putem susţine reciproc şi ne putem încrede în potenţialul nostru. Lucky Studio împreună cu Claudia sunt o etapă reală din viaţă mea;  etapă în care am învăţat să câştig mai mulţi bani, să îmi respect programul de muncă şi să îmi iubesc meseria. Dacă nu ar fi fost Claudia, mi s-ar fi părut un job oarecare. Însă, acum job-ul meu de model de videochat are sens, are definiţie şi are realitate. Mulţumesc Claudia şi mulţumesc Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img