More
  AcasăHeyluxCate avantaje pot avea ca model de videochat la Heylux Iasi?

  Cate avantaje pot avea ca model de videochat la Heylux Iasi?

  Asa cum este normal in orice domeniu, te gandesti mereu la ce avantaje iti poate aduce un job, inainte sa te angajezi si chiar in timp ce lucrezi deja. Este ceva natural sa te gandesti care e beneficiul tau dintr-un anume job, pentru ca nu lucrezi degeaba, lucrezi cu un scop. Ca daca eu n-aveam destule avantaje cu jobul de la Heylux, probabil as fi renuntat de mult.

  Multe fete ajung sa se resemneze cu jobul pe care il au ele, dar eu nu as putea vreodata sa ma resemnez cu ceva ce nu mi se pare avantajos. Aveam colege la vechiul job care spuneau: desi castig 900 de lei, macar nu stau in frig si in ploaie, nu fac munca de teren si am 11 ore de munca pe zi.

  Eu nu as lucra niciodata pe bani putini si ore multe de munca. De ce?

  Asta lor si se parea avantajos, iti vine sa crezi? Pai mie mi se pare dezastruos! Sa lucrez 11 ore pe zi, pentru 900 de lei lunar. Chiar daca nu stateam in ploaie! Nu acesta este criterial dupa care ma iau eu: daca nu stau in ploaie, e bine. :))) E absurd, serios.

  Avantajele sunt altele. De exemplu, un avantaj ca model de videochat la Heylux ar fi faptul ca am beneficiat de la inceputul colaborarii de cazare gratis. Studioul Heylux detine o vila in centrul Iasiului, unde toate fetele care nu au bani de chirie primesc cate o camera.

  Cateva luni am beneficiat de cazare gratis, pana m-am pus pe picioare. Al doilea avantaj ar fi transportul gratis. Daca nu aveam bani, nu aveam cu ce merge la munca. Dar la Heylux am parte de transport gratuit, cate o soferita de la studio vine zilnic si ma conduce cu masina la munca si inapoi acasa.

  De ce sa ma multumesc cu putin, cand la Heylux am atat de MULTE?

  Asta, plus make-upul gratis pe care il primesc inainte de fiecare tura in videochat, sedintele foto, video, cursurile de limba engleza, trainingul… Oh, si cate mai sunt! Deja vorbim de un job la alt nivel, nu? Asta numesc eu job avantajos, care sa imi usureze viata cat mai mult posibil.

  Un job care sa ma linisteasca, nu care sa ma streseze. Si asta e jobul de la Heylux pentru mine: liniste. Mai ales ca din punctul de vedere al banilor, jobul de la Heylux este cel mai bun. Am si pana la 800 de lei zilnic din videochat datorita acestui studio. Asadar, n-am de ce sa ma plang. Asta numesc eu job avantajos. Vezi de ce nu ma multumesc cu putin? Cand exista Heylux, n-am de ce sa ma multumesc cu putin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img