More
  AcasăPreziosaAm cel mai mare procent din castigurile in videochat la Preziosa

  Am cel mai mare procent din castigurile in videochat la Preziosa

  Dezamagirea multor fete care vor sa lucreze ca model de videochat este aceea ca li se ofera comision mic. Multe ar spune ca e mai ok sa lucrezi de acasa, pe cont propriu, dar nu e asa. Din experienta mea, de exemplu, pot spune ca este mare nevoie de ajutorul unui studio de videochat pentru a castiga in domeniul acesta.

  Dar, intr-adevar, comisioanele oferite de studiouri sunt mici, foarte mici. Daca stai sa te gandesti, nici nu prea ai ce sa alegi, multe din ele ofera sub 50% din castiguri. Si daca sunt care dau 50% din castigurile in videochat, sunt castiguri fixe, alea nu cresc. Asta e diferenta dintre Preziosa si alte studiouri de videochat din Iasi sau chiar din tara.

  Comisionul oferit de Preziosa creste mereu

  preziosa iasi
  preziosa iasi

  La Preziosa, am primit 50% din castigurile mele din prima si ghici ce, comisionul nu a ramas asa. Cu cat m-am determinat sa castig mai multi bani, cu atat comisionul crestea. Cum? Simplu, este un comision progresiv. Ceea ce inseamna ca daca incepi de la 50% la Preziosa, poti ajunge si la 80% din castigurile tale.

  Da, exact, aici n-am ramas la acelasi procent, ci am crescut mereu. In semn de apreciere, pretuire si respect fata de munca mea, asta mi-a oferit jobul de la Preziosa: castiguri mari mereu. Daca te intrebi cum se poate ajunge la 80% din castiguri, e simplu.

  Initial, se ofera cel de 50%, cum am spus, dar la Preziosa mai este si un sistem de bonusare saptamanal care ajuta orice fata sa creasca in castiguri. Cu cat sunt mai ambitioasa, cu atat pot castiga mai mult in fiecare saptamana. Pe scurt, bonusurile sunt de la 300 de lei si cea mai mare suma a bonusului este de 3000 de lei.

  Pot primi chiar si un bonus de 3.000 de lei in fiecare saptamana

  preziosa iasi
  preziosa iasi

  Bani cash, primiti in mana in fiecare duminica de orice fata care depaseste anumite castiguri. De asta spun ca e nevoie de ambitie si rabdare. Daca trec de o anume suma intr-o saptamana, este considerat un prag pe care l-am trecut si, ca atare, primesc un bonus de peste 300 de lei la Preziosa.

  Uite asa ajung la un comision din castigurile in videochat tot mai mare, datorita acestor bonusuri. Tare, nu? Crede-ma, te poti interesa prin toate studiourile din tara, comisioane si bonusuri asa mari nu mai ofera niciun alt studio, te asigur. Sau poti cauta, dar tot la vorba mea o sa ajungi pana la urma 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img