More
  AcasăHeyluxDe cand lucrez la Heylux, m-am invatat sa am multi bani in...

  De cand lucrez la Heylux, m-am invatat sa am multi bani in portofel

  Cum e sa dai de gustul banilor? Ce impresie ai tu… Daca acum ai castiga intr-o luna mai bine de 1000 de euro, te-ai putea obisnui? Ti-ar placea? Daca nu ma insel, 1000 de euro este peste 40 de milioane, insa 4.500 de lei lunar e doar minimul lunar pe care-l castiga un model la Heylux.

  Deci, ai putea sa te obisnuiesti cu mult mai mult, 1000 de euro sunt doar inceputul. Asa cum a fost si la mine. Am trecut de la un salariu umil de 1060 de lei si bonuri de masa in valoare de 140 de lei, la castiguri de cate 1000 de euro in fiecare luna la Heylux Iasi.

  Chiar si cu sume peste 4.500 lei in buzunar, nu-mi venea sa cred ca…

  Prima data m-am bucurat atat de tare, dar am zis ca nu ma obisnuiesc ca nu eram sigura ca voi castiga mereu asa. Imi tot spuneam ca e doar norocul meu, ca poate se termina… Era normal sa fiu mai pesimista, daca venisem de la un salariu atat de mic si nemultumitor.

  Dar, cand am vazut ca trece o luna, doua, trei si castig mereu tot mai mult, m-am obisnuit. Da, m-am obisnuit cu multi bani. Mi-am permis acest “lux”, ca sa zic asa, pentru ca eu care traiam cu 1000 de lei lunar ma gandeam ca n-o sa am niciodata mai mult de 4.500 de lei.

  Si uite-ma acum, castigand si cate 6.960 de lei lunar la Heylux, bani castigati din ce, din videochat, adica prosteala si socializare online. La Heylux lucrez online, imi creez o “personalitate” ca sa zic asa pe site-urile de videochat si prostesc oameni din diferite tari prin cuvinte. Cat de usor poate fi :))).

  Viitorul e mai sigur de cand castig bani la Heylux Iasi

  Mai ales sa treci de la venituri asa mici la sume uriase. Pur si simplu nu-mi venea sa cred ca am sumele alea in portofel. La un moment dat incepusem sa ii pun pe card, ca erau prea multi si ma temeam sa umblu cu atatia bani. Si contul bancar se umple si se tot umple cu jobul de la Heylux.

  Acum ca stiu cum este sa ai multi bani, nu mai renunt la jobul acesta pentru mult timp. O sa imi doresc sa lucrez cat mai mult ca model de videochat la Heylux, pentru ca este in beneficiul meu sa castig bani aici. E pentru binele si viitorul meu. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img