More
  AcasăHeyluxJobul in videochat la Heylux e cel mai cool din Iasi

  Jobul in videochat la Heylux e cel mai cool din Iasi

  Nici daca aveam 3 joburi, tot nu ajungeam sa am castigurile pe care le am acum in fiecare luna la Heylux Iasi. Difera in primul rand locurile de munca, pentru ca la Heylux este vorba de videochat. Niciodata nu s-a comparat videochatul cu alte locuri de munca, pentru ca acesta mereu a adus mai multi bani.

  Pentru mine, cel putin, asa se intampla. Poate alte fete nu-s la fel de multumite, dar probabil nu lucreaza la Heylux, ca si mine. Eu de ce n-as fi multumita, ca doar am norocul sa fiu un model intr-un studio din Iasi unde castigurile sunt zilnice, de la 100 si pana la 500 de dolari zilnic.

  Heylux e singurul studio de videochat unde pot castiga pana la 500 dolari zilnic

  heylux iasi videochat
  heylux iasi videochat

  Atat pot castiga in cele 7, 8 sau 9 ore pe care le lucrez la Heylux, intre 100 si 500 de dolari, care-mi revin mie in mana. Ori la alt job in Iasi nu aveam 500 de dolari nici lunar, iar la Heylux am sansa sa castig atata zilnic. Cum vine asta? Se vede diferenta de la o posta.

  Se intelege de ce fetele, mai ales iesencele, opteaza pentru jobul de la Heylux mai mult, si nu pentru alte joburi. In lei romanesti, pot castiga pana la 2000 de lei zilnic in acest studio de videochat, bani pe care ii obtineam abia din doua joburi, daca era sa am.

  Pentru ca unul era full time, sa zicem, iar altul part-time. Ca nici robot nu-s sa lucrez 24 din 24, iar la cel full time maximul cu care eram platita era 1200 de lei, iar part-time nu mai mult de 600-700 de lei. As fi lucrat toata ziua pentru niste bani pe care ii pot castiga din videochat la Heylux, mai pe scurt.

  De ce sa muncesc non-stop daca pot castiga intr-o zi cat intr-o luna?

  heylux iasi videochat
  heylux iasi videochat

  Pai e corect asa? De ce sa fac asta? De ce sa muncesc asa, de tanara, pana nu mai stiu ce e cu mine? Eu cred ca nu merit sa muncesc atat de greu pentru a avea viata la care am visat mereu. Altii o duc bine, in timp ce unii se chinuie sa isi duca traiul. Eu nu vreau sa ma includ printre cei care se chinuie.

  Prefer calea usoara cu jobul de la Heylux. Ca oricum de cand sunt model de videochat la Heylux, altceva nu-mi mai trebuie. Bani am, bonusuri primesc, programul de munca e flexibil si atmosfera placuta. Eu zic ca e perfect asa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img