More
  AcasăHeyluxDaca n-ai avut un job la Heylux pana acum sau nu intentionezi...

  Daca n-ai avut un job la Heylux pana acum sau nu intentionezi sa ai, e mare pacat!

  Mare pacat ar fi de ar trece viata ta pe langa tine si n-ai incercat niciodata macar sa fii model de videochat la Heylux sa vezi cum e! Parerea mea, cel putin, nu dau in cap nimanui. Dar spun asa ca idee ca in viata trebuie sa incerci de toate, nu? Pai si-atunci de ce sa excludem un job in videochat la Heylux?

  E o experienta. De ce sa nu treci prin ea, sa vezi cum e, sa-ti faci o idee? Poate chiar te si surprinde acest job mai mult decat te asteptai si o sa-ti si placa. Crezi ca eu am iubit jobul de la Heylux de la inceput? Nuuuu, nici eu n-am iubit sa fiu aici de la inceput, am venit pur si simplu pentru ca aveam nevoie de bani.

  Dupa doua saptamani la Heylux m-am hotarat sa raman permanent

  Dar dupa nici doua saptamani de munca la Heylux am inceput sa indragesc acest mediu de aici, sa indragesc colegele, fetele din echipa de la studio, chiar si jobul in sine. Incepuse sa-mi placa mult ceea ce faceam zilnic in acest studio si s-a intamplat un lucru la care nu m-am asteptat: am semnat un contract de angajare pe cea mai lunga perioada, 3 ani adica.

  Pentru ca mi-a placut atat de tare de la un timp, incat m-am hotarat sa semnez contractul si odata cu acest contract am mai primit si un bonus de angajare foarte mare, de 130 de milioane cash, asa ca s-a meritat sa fac acest lucru. Dar lasand banii la o parte, totul a devenit mult mai frumos decat ma asteptam.

  Banii oricum nu erau o obligatie, nu ma asteptam sa ii primesc. Au fost bine primiti, desigur, insa nu acesti bani m-au convins sa raman atata timp aici. Pur si simplu ideea de a fi in aceasta echipa de femei adorabile, de treaba, frumoase, cu aceste colege care ma sustin si ma inteleg, ideea de a lucra mereu in fata unui calculator, ce sa nu fie placut in asta?

  Daca stau sa ma gandesc bine, nu exista job mai perfect

  E curat, e liniste si e frumos, iar jobul de videochat aici e foarte usor, nu trebuie decat sa stau cateva ore online. Si crede-ma, acele ore trec si nici nu stiu cand sau cum trec, pe bune ca trece timpul foarte repede. Poate si pentru ca-mi place, insa nu e deloc greu sa fii model de videochat aici.

  Mai ales cand mai si stii ca pe langa cei 100-150-200 sau chiar peste 300 de dolari castigati zilnic mai ai parte si de alte premii si bonusuri, n-ai cum sa nu te acomodezi aici imediat ce te angajezi :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img