More
  AcasăLucky StudioCe loc de munca in Iasi imi aduce venituri de 3.300 la...

  Ce loc de munca in Iasi imi aduce venituri de 3.300 la fiecare doua saptamani?

  Odata la fiecare doua saptamani, scot de pe cardul meu sume de peste 3.300 de lei, castigate la Lucky Studio Iasi. Atata castig eu la fiecare doua saptamani aici, asta fara bonusurile pe care le primesc in fiecare saptamana, care ajung si ele sa fie de peste 400 de lei. Mai exact, eu castig peste 400 de lei zilnic in acest studio de videochat din Iasi.

  Dar banii ii pun pe card si la fiecare doua saptamani ma delectez cu sumele acestea mari, cu care merg la cumparaturi si-n vacante oricand imi cere inima. Poftele mele sunt mai usor de indeplinit de cand am bani. Ca sa vezi! Banii chiar aduc fericirea pana la urma, nu?

  Mereu am peste 6.000 lei castiguri lunare din videochat

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Lucky Studio este locul in care eu sunt model de videochat si castig lunar mai mult de 7.000 de lei. Asta vorbind la modul general, pentru ca am si luni in care depasesc 10.000 de lei, dar nu mereu am aceleasi venituri la Lucky Studio. Oricum e bine, chiar daca acestea variaza.

  Ce conteaza daca n-am mereu aceleasi castiguri, atata timp cat am mereu mai mult de 6.000 de lei in fiecare luna? E de 6 ori mai mult decat banii pe care ii castigam inainte sa vin aici, asa ca n-am motiv sa spun ca nu e bine. Tu ai spune ca e rau sa castigi banii acestia?

  Daca este o fata care crede ca banii acestia nu sunt buni, inseamna ca nu vrea sa aiba alt statut, se multumeste cu putin. Altfel nu-mi pot explica de ce ar crede cineva ca o asemenea suma nu merita sa te angajezi. Merita, jobul de la Lucky Studio merita tot timpul meu.

  Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Care nici nu e tot… “tot” inseamna 7-8 ore pe zi, uneori si mai putin. E mai bine decat 15-16 ore in alt loc, unde imi storc nervii si nu castig niciodata cat vreau eu. Si hai sa-ti spun un secret. Orice ieseanca ar vrea sa fie model de videochat, orice fata se gandeste la a fi model de videochat.

  Pentru ca-s cu toate constiente de cat de bine se poate castiga si cat de avantajos e acest loc de munca in Iasi. Doar ca nu toate admit acest lucru, multe se tem sa recunoasca. Eu recunosc ca mi-a placut dintotdeauna sa am bani si bineinteles ca iubesc sa fiu model de videochat la Lucky Studio Iasi. Aici castig banii pe care ii vreau.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img