More
  AcasăHeyluxZile cu castiguri de 800 lei la Heylux Iasi… Super!

  Zile cu castiguri de 800 lei la Heylux Iasi… Super!

  Cele mai bune lucruri din viata mea incep abia acum, de cand am descoperit cate poate sa-mi aduca videochatul alaturi de echipa de la Heylux. La fel ca orice alt om, mi-am cautat job pe timp de vara dupa ce am terminat liceul. De atunci a inceput totul.

  Credeam ca va fi doar pe timpul verii, ca dupa aceea ma voi duce la facultate, ca voi face lucruri marete… eh, n-a prea fost asa, dar ce sa-i faci, nu obtii mereu ce-ti doresti in viata. Sunt deja la al treilea an in care lucrez, n-am mai reusit sa dau la facultate de atunci.

  Daca nu ma angajam in videochat la Heylux, si astazi traiam de la o zi la alta

  Pentru ca in vara aceea m-am afundat putin in datorii si n-am avut cum sa continui cu facultatea, asa ca am scos dosarul. Nu puteam plati taxele, n-aveam cum. Am zis ca voi continua anul viitor, ca voi strange bani. Dar ce bani sa strang, cand ma chinuiam zi de zi sa castig mai mult de 50 de lei?

  Salariul la joburile pe care le aveam era in asa fel incat eu lucram cam pe 50 de lei pe zi, si ma chinuiam sa trec la un 60, 70 de lei. Da de unde… cum sa am viitor, cand eu ma duc la interviu si mi se spune sa lucrez 40 de zile ca voluntar, si daca-s potrivita, voi fi angajata si platita dupa aceea?

  Da, exact, am patit asta. Am fost la un interviu unde mi s-a cerut sa lucrez pe gratis ca sa poata vedea mai bine “ce aptitudini am”. Cu vrajeala asta pot pacali si eu oamenii sa munceasca pentru mine… in fine, si cum spuneam, de 3 ani m-am tot chinuit.

  In sfarsit voi reusi sa merg la facultate si sa fac tot ce-mi propun!

  Dar anul acesta e cu noroc pentru mine, ca m-am angajat ca model la Heylux Iasi. Anul acesta e… anul realizarilor mele si datorez acest lucru echipei de la Heylux. Pana la urma se intampla si lucruri bune in viata, ca sa vezi.

  Cand credeam ca am pierdut tot in viata, mi-am incercat sansa cu jobul din videochat la Heylux si acum sunt norocoasa care castiga zilnic cate 800 de lei aici. Cred ca nici daca imi puneam vreodata in gand, sa visez ca voi castiga atat nu mi-as fi imaginat ca se poate.

  Acum pot merge linistita si la facultate, pot sa ma ocup de viitorul meu, toate astea in timp ce castig in fiecare zi cate 800 de lei la Heylux. Ce schimbare!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img