More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este creatorul lui Lucky Group, cel mai profesionist grup de...

  Lucky Studio este creatorul lui Lucky Group, cel mai profesionist grup de studiouri

  Cel mai faimos si profesionist grup de studiouri din tara este nimeni altul decat Lucky Group, condus de aceleasi femei de la Lucky Studio, Heylux si Preziosa, 3 dintre cele mai bune studiouri din tara. Poate chiar cele mai bune, de ce nu. Primul studio creat a fost Lucky Studio, apoi s-au lansat si Heylux si Preziosa.

  Ce ma fascineaza pe mine la aceste studiouri este faptul ca sunt conduse de un grup de femei de succes si asta se vede. Cand am venit aici prima data, am fost intampinata de o doamna super draguta, care mi-a prezentat restul colegelor si, bineinteles, studioul.

  Lucky Grup este format din Lucky Studio, Heylux si Preziosa

  Stiam ca ma pot angaja si la Heylux sau Preziosa, fiind vorba de aceleasi studiouri, dar am vrut sa aleg Lucky Studio. Oricum puteam sa ma schimb oricand, daca doream asta. Insa m-am angajat initial la Lucky Studio, pentru ca acesta a fost studioul care a aparut prima data.

  Desi celelalte doua studiouri au o conducere la fel de buna si nu contest asta, Lucky Studio pare mai prietenos, mai altfel. Heylux e oarecum mai luxos iar Preziosa inspira seriozitate si feminitate. Pe atunci eu eram mai timida, iar Lucky Studio imi parea mai copilaresc, mai primitor pentru mine, asa ca n-am ezitat.

  Inca de atunci am vazut cat de profesionista este echipa de la Lucky Studio, cand am observat ce primire frumoasa mi-au facut, desi nu stiau daca ma angajez sau nu. Indiferent daca ma decideam sa raman sau nu, ei tot m-au tratat ca pe una de-a lor.

  Castigurile mi-au aratat de ce Lucky Studio e cel mai bun

  Se vedea oricum si pe chipul celorlalte fete ca-s fericite aici. Cum sa spun… nu vedeam oboseala, sictir, sila… nu vedeam nimic rau in privirile lor, ba chiar vedeam multumire, o oarecare stralucire. Asta m-a facut sa vreau sa fiu angajata la Lucky Studio, sa fac parte din acest grup de studiouri.

  N-a trecut mult timp pana sa vad cu ochii mei de ce Lucky Studio este cel mai profesionist studio, alaturi de celelalte doua, cu care formeaza un grup. Prin toate reclamele am vazut ca Lucky Studio Grup este cel mai bun, dar abia in ziua in care castigurile mele au depasit orice limita am inteles de ce.

  N-am putut si nici nu voi putea vreodata sa multumesc destinului ca m-a adus la Lucky Studio, unde castig uneori si 400 de dolari intr-o zi numai din jobul in videochat, care este o adevarata placere si relaxare pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img