More
  AcasăPreziosaCu jobul in videochat la Preziosa castig sute de dolari zilnic!

  Cu jobul in videochat la Preziosa castig sute de dolari zilnic!

  Ma simt ca la un joc de castig si noroc in fiecare zi de cand am semnat contractul de colaborare cu Preziosa! De cand am inceput sa fiu model de videochat aici si pana acum, am avut norocul sa castig sume mari in fiecare zi, atat de mult incat nici n-am mai fost nevoita sa fac altceva.

  Acum ceva timp aveam si cate 2 joburi iar in timpul liber mai incercam sa ma prind de ceva sa mai castig un banut sa supravietuiesc, pe cand videochatul la Preziosa m-a ajutat sa castig in doar 7 ore cat castigam inainte poate in cateva zile sau intr-o saptamana si ceva, cam asa.

  La Preziosa castig cat nici la 3 joburi nu reuseam!

  Chiar ca nu mai este nevoie sa am mai multe joburi acum, tot ce trebuie este sa ma focusez pe jobul de la Preziosa Iasi. Pe bune, in 7-8 ore aici pot face minuni din videochat si zic ca e mai benefic asa.

  Decat sa alerg dupa 2-3 joburi si nici atunci sa n-am satisfactia financiara mult dorita, mai bine petrec cate 7 ore pe zi ca model de videochat la Preziosa si am rezolvat situatia. Mi se pare mai simplu decat orice, economisesc si mult timp si energie in acest fel, iar de bani… nu mai zic!

  Ce sume se castiga din videochat la Preziosa Iasi, n-ai idee! E vorba de ordinul sutelor de dolari, iti spun drept! Aproape in fiecare zi am norocul sa plec acasa cu cate 200 de dolari ai mei, nici nu mai merita osteneala sa-mi caut alt job.

  La inceput cand nu stiam cati bani voi castiga din videochat, imi spuneam in mintea mea ca e perfect sa lucrez doar 7 ore pe zi la Preziosa, cate 5 zile pe saptamana, ca asa poate imi mai iau si alt job part time si mai primesc banuti si din alta parte.

  In doar cateva ore de videochat in Iasi castig cat intr-o luna!

  Ce vorbesti…=))) pai dintr-un job part time mai primeam maxim 500 de lei pentru cate 4-5 ore muncite zilnic, iar banii acestia ii castig lejer in cateva ore la Preziosa. Serios ca nici nu se mai merita sa-mi bat capul cu asa ceva, mi-am gasit jobul visurilor mele, iti zic eu!

  Poate o sa aiba si alte fete norocul meu, de ce nu, ca prea multa chinuiala in Romania asta. Macar asa mai avem si noi fetele o sansa la viata pe care ne-o dorim cu adevarat :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img