More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio te ajută să îţi dezvolţi propriul stil

  Lucky Studio te ajută să îţi dezvolţi propriul stil

  Dezvoltarea propriului stil pentru a te simţi confortabil înseamnă a arăta şi bine. Pentru multe dintre noi, fetele, acesta este deja un principiu. Fie că mergem la muncă, în oraş la o cafea sau ieşim la plimbare pe stradă, trebuie să adoptăm propriul stil.

  Pentru că lucrez într-un loc de muncă în care atenţia pică pe mine, am învăţat cele mai bune tehnici de la cei mai buni. Astfel, Lucky Studio mi-a dat şansa să învăţ cum să îmi menţin frumuseţea. Machiajele zilnice de către make up artişti m-au făcut să par cât mai elegantă. Mai apoi, sfaturile primite de la alte modele de videochat au prins la conversaţiile mele online. Am avut grijă să mă fac naturală prin ceea ce exprim. De altfel, mă simt liberă să spun ce vreau oricărei femei din Lucky Studio. Da, aici lucrează şi colaborează numai femei. Suntem peste 160 de femei (modele plus personal din management). Se pare că toate frumuseţile din Iaşi şi nu numai au venit la noi.

  Lucky Studio m-a învăţat să fiu elegantă oricând

  Stilul meu este unic. Lucky Studio mi-a oferit cele mai delicate haine, pentru ca fiecare zi de muncă să fie unică. Desigur, nu au uitat nici despre cele mai importante lucruri, cum ar fi confortul şi stima de sine. Împreună cu profesoarele de limbi străine, am reuşit să îmi pun la punct atât limba engleză, cât şi limba franceză. Acum pot să fac mai mulţi bani alături de prietenii mei de conversaţie. Dacă înainte plecam acasă cu 200-300 lei pe zi, acum am şansa să plec cu peste 500 lei. Acesta este profitul meu zilnic.

  Lucky Studio m-a învăţat să am propriul meu stil şi să mă simt confortabil în propria mea piele. Lucky Studio m-a ajutat de la bun început să îmi creez propriul timp pentru confort. De aceea, mi-a asigurat camere moderne de videochat, mobilier scump, decoruri extravagante şi bineînţeles cele mai bune facilităţi. Faptul că lucrez într-o clădire de birouri cu peste 25 de camere mă face să mă simt ca şi cum aş locui la un palat. Să intri să vezi ce fel de accesorii sunt aici, rămâi uimită.

  Îmi mai place faptul că Lucky Studio este cel care mi-a spus cum să investesc în mine. Mi-a lăsat libera alegere asupra banilor. Dacă îi vreau în mână, pe card sau într-un cont bancar, eu aleg. Bineînţeles, femeie fiind, am optat pentru banii în mână. Ori de câte ori ies dintr-o tură de muncă, pot să mă opresc la un magazin anume. Da, lucrez în ture diferite. Lucky Studio prezintă acest beneficiu, de a alege turele pentru care vrei să optezi. Că să nu mă plictisesc de rutină, în fiecare săptămână îmi fac singură programul. Aleg din cele 6 ture puse la dispoziţia mea. Am la alegere: două ture de dimineaţă, două de după masă şi două de noapte. Lucky Studio este stilul meu de viaţă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img