More
  AcasăPreziosaGarantia unui castig de minim 5000 lei lunar la Preziosa este ceva...

  Garantia unui castig de minim 5000 lei lunar la Preziosa este ceva normal

  De cate ori, sau in cate locuri ti s-a garantat un castig lunar de minim 5000 de lei? Sunt curioasa, pentru ca daca la Preziosa o fata nu ar castiga cel putin 50 de milioane lunar, ar fi tristete mare:))) Asta pentru ca suntem obisnuite sa castigam mereu peste aceasta suma.

  Este minimul pe care fiecare model si l-a propus la Preziosa Iasi, si fiindca este un studio atat de bun, nu s-a pus niciodata problema ca un model sa plece acasa cu mai putin. Este garantia pe care jobul de la Preziosa ne-o ofera: minimul de 5000 de lei lunar.

  Pe langa alte lucruri, bineinteles. Lucruri ce tin de profesionalism, datorat unei echipe de femei care a lansat Lucky Studio si Heylux. Fiind condus de aceste femei, Preziosa n-are nicio sansa in a fi mai prejos de “cel mai bun”. Este cel mai bun, cu siguranta si fara niciun dubiu.

  De la cel mai mic, pana la cel mai mare detaliu Preziosa e perfect

  Cine are vreun dubiu, ar trebui sa se gandeasca la faptul ca sunt studiouri de videochat in apartamente, in timp ce Preziosa are o intreaga cladire, iar camerele sunt amenajate cu mobilier de inalta calitate, cu branduri marca Gucci, Dior, Versace sau alte nume cunoscute in toata lumea.

  Aparaturile sunt ultra performante si desi nu exista sansa ca vreo defectiune sa apara, Preziosa dispune de o echipa care se ocupa 24 din 24 de problemele tehnice, cat si de trainingul fetelor, sau de machiaj si transportul lor in siguranta la studio si inapoi acasa.

  Sunt niste lucruri care tin de finete, pe care numai un studio profesionist precum Preziosa le-ar putea oferi modelelor sale. De asta un castig minim de 5000 de lei este un “MUST HAVE” aici.

  Fetele de aici stiu c-o sa castige multi bani mereu, n-au dubii!

  Te gandesti ca daca vorbim de videochat, banii se castiga oriunde? Nu, stiu fete care se chinuie sa castige 2000 de lei din videochat in alte studiouri, si crede-ma, studioul conteaza. Conteaza mai mult decat orice.

  Pentru ca in acest studio poti evolua, sau poti sa nu faci asta. Depinde de echipa care sta in spatele tau si te ajuta mereu.

  Stiu ca pe mine echipa de la Preziosa ma ajuta in permanenta, cel putin. Daca stau sa ma gandesc la ceva ce-mi lipseste in acest studio, nu as gasi. Am mai multe decat am cerut. Si sunt pe cat se poate de norocoasa sa fiu aici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img