More
  AcasăAngajari videochatIn cele mai bune momente ale mele la Heylux, am castigat 970...

  In cele mai bune momente ale mele la Heylux, am castigat 970 lei pe zi

  Minunile exista, se pare, si sunt mai aproape de noi decat credem. Heylux a fost mult timp chiar sub nasul meu, dar cine a stat sa observe? Nu eu, asta e clar :)) Am facut si eu ca romanul, am observat abia cand mi-au trebuit bani si am fost nevoita sa caut. Prin cautare, am gasit destul de usor jobul de la Heylux, acum vreo 3 luni, cam asa.

  Nu este mult timp de cand m-am angajat la Heylux, stiu, insa aceste 3 luni au fost mai importante pentru mine decat chiar ultimii 2 ani din viata, in care am simtit ca n-am realizat nimic cu planurile mele. Am simtit doar ca am stagnat si n-am iesit din situatia proasta in care eram.

  La Heylux am banii la care am visat mereu

  Din contra, chiar m-am simtit tot mai afundata in acea situatie, crezand ca mereu o sa fie asa. Dar minunea a facut sa pot sa-mi fac curaj sa fiu model de videochat la Heylux. Aici mi-am dat seama ca acest job mi se potriveste si-ar fi trebuit sa lucrez dintotdeauna aici, ca-mi place ceea ce fac.

  E posibil sa fie fete care fac asta doar pentru bani si nu e gresit, oricum bani ca la Heylux nu se mai castiga in alta parte, dar eu mai fac asta si ca-mi place. Sunt norocoasa din acest punct de vedere, ca nu vad acest job doar ca pe un job in Iasi si atat, vad mai multe lucruri in Heylux.

  Vad potential, vad viitor. Si-asa cele 8 ore in care sunt la Heylux trec foarte usor, nici nu-mi dau seama, pentru ca asta inseamna sa iti faca placere sa fii undeva anume sau sa faci ceva anume.

  Am ajuns la un castig urias dupa doar 3 luni de videochat in Iasi

  In primele 2 luni recunosc ca am castigat normal, nimic iesit din comun. Asa cum mi s-a promis ca va fi, asa a fost: castiguri de la 400 de lei in sus. Si fiind mai noua, nu depaseam cu mult acea suma de 400 de lei, dar pentru mine oricum insemna mult, ca daca adunam intr-o luna toti banii, constatam ca sunt de vreo 6-7 ori mai multi decat se ofera in alte parti.

  Insa cele mai bune momente ale mele au fost luna aceasta, in care am avut cateva zile la rand de castiguri super mari. Maximul meu la Heylux este, in momentul actual, de 970 de lei, castigati cateva zile la rand. Eu zic ca daca am ajuns la aceasta performanta dupa doar 3 luni, sigur ma indrept unde trebuie. In 6 luni cine stie cat mai castig la Heylux Iasi?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img