More
  AcasăLucky StudioSunt relaxata si independenta de cand am bani din videochat la Lucky...

  Sunt relaxata si independenta de cand am bani din videochat la Lucky Studio

  Am avut multe joburi in Iasi la viata mea, dar absolut niciun job din acelea nu se compara cu cel de la Lucky Studio. In acest studio de videochat din Iasi am gasit absolut tot ce mi-am dorit vreodata de la viata, cariera si asa mai departe. Este singurul loc in care ma simt pe deplin multumita si iubesc asta.

  M-am angajat la Lucky Studio cam anul trecut prin martie si de atunci sunt model de videochat in acest studio, in ultimele luni reusind sa fiu chiar model de top aici. Ce inseamna model de top? Adica am printre cele mai mari castiguri in videochat printre fetele de la Lucky Studio.

  Am reusit sa iau chiar si bonusul saptamanal de 3.000 de lei

  Si nici n-ai idee cate avantaje imi aduce acest lucru. De exemplu, in ultima luna am reusit sa iau cel mai mare bonus de performanta oferit de Lucky Studio, adica cel de 3.000 de lei. Si nu este un bonus lunar, ci in fiecare duminica din ultima luna am primit 3.000 de lei bonus de performanta la Lucky Studio.

  Bineinteles, acest bonus de performanta se datoreaza si faptului ca eu castig de mult la Lucky Studio. Cu cat castig mai mult, cu atat calculul la bonusul de performanta e tot mai mare. Lucky Studio chiar se autodepaseste mereu cu orice avantaj imi pune la dispozitie.

  N-as fi crezut in viata mea ca voi ajunge sa am peste 10.000 de lei lunar, dar uite ca am la Lucky Studio si sunt fericita. Cine spune ca videochatul nu este un job avantajos, se insala amarnic. Nu cred ca am mai vazut job mai avantajos decat acesta, serios vorbind.

  Jobul de la Lucky Studio m-a ajutat sa fiu independenta si fericita

  Sau cel putin, asa este la Lucky Studio. Nu stiu cum este in alte studiouri, nu am fost, sunt fidela celor de la Lucky Studio si asa voi fi mereu. De ce n-as fi, daca eu castig peste 800 de lei lunar la Lucky Studio Iasi? Bine, asta se datoreaza si experientei de peste un an in videochat la Lucky Studio.

  Dar chiar si asa, orice fata poate castiga intre 300 si 800 de lei la Lucky Studio, nimic nu este exclus. Oricum, eu ma bucur de ce am datorita acestui job. Am o viata fericita, linistita, fara griji si probleme si nu-mi lipseste nimic. Sunt o femeie independenta, asa cum mi-am dorit mereu, si intotdeauna voi multumi celor de la Lucky Studio pentru asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img