More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio – o viaţă în videochat plină de glamour

  Lucky Studio – o viaţă în videochat plină de glamour

  Multe femei îşi doresc să aibă un look plin de farmec. Un machiaj, unele accesorii sau o nouă coafură sunt elemente care creează un aspect plin de farmec. O privire printr-un altfel de machiaj este o bună modalitate de a defini stilul, dar şi caracterul unei femei. Eu, de exemplu, pentru că sunt model de videochat la Lucky Studio, am parte de un look plin de glamour.

  Ce îmi oferă Lucky Studio?

  În primul rând, am parte de un program flexibil. Asta îmi permite să vin la studioul din Iaşi oricând vreau eu sau după un program pe care mi-l aleg singură. Este un mare avantaj să ai libertate în ceea ce faci. De altfel, pot oricând să îmi schimb tura de muncă cu ale mele colege.

  Însă, înainte de a intra în camerele de lux, decorate unicat, sofisticat, am parte de ore de make up şi hair style. Cum? Păi Lucky Studio îmi pune la dispoziţie şedinţe de machiaj şi coafură cu personal specializat. Pentru modelele de videochat lucrează o mulţime de doamne specialiste în make up şi coafură. Ele se asigură că noi suntem pline de atracţie şi strălucim la fiecare conversaţie online.

  De aici, încep şi alte beneficii să curgă. Banii, claritate în exprimare şi un contract legal de muncă. Practic, cu Lucky Studio nu sunt a nimănui. Cineva mă identifică şi are grijă să îmi plătească contribuţiile către stat. Din acest punct de vedere sunt sigură pe mine, iar banul meu este în buzunarul meu.

  Când spun Lucky Studio spun o viaţă plină de glamour. Cu toate ştiţi ce înseamnă glamour. Lucky Studio îmi oferă o viaţă în care strălucesc şi obţin ce îmi doresc. Cu siguranţă niciodată nu am fost mai încântată să merg la un loc de muncă cu atât drag. Aici, în camera de make up, artistele au grijă să am sprâncene bine definite, să mi se pună gene false sau să am unghii cu gel. Imaginea contează întotdeauna. Şi prima impresie este mai importantă ca niciodată.

  Acest pas, de a avea o viaţă plină de glamour, viaţă oferită de Lucky Studio, este extrem de important, pentru că îmi defineşte look-ul şi personalitatea. Cu un make-up de calitate, fizionomia mea prinde un contur accentuat şi sunt plină într-adevăr de glamour. Acum pot să am parte de o strălucire asemănătoare celor ce defilează pe un podium. Nicicând, nici măcar atunci când eram invitată la petreceri sau cluburi, nu aveam o viaţă atât de interesantă. Acum, luxul, rafinamentul şi eleganţa descriu viaţa mea. Și toate astea se datorează lui Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img