More
  AcasăJob-ul meuO cameră la Lucky Studio doar pentru mine

  O cameră la Lucky Studio doar pentru mine

  Înainte să aud de Lucky Studio lucram la un magazin cu accesorii, ceea ce m-a făcut să îmi cumpăr tot ce îmi plăcea, profitând de un bonus. Pentru aceasta nu mi-a trebuit experienţă. Însă, banii erau destul de puţini. Câştigam undeva la 700 lei pe lună. Mereu mi-am pus întrebarea :”ce să fac în România cu aceşti bani?”. Mai apoi, am citit un anunţ despre Lucky Studio. Se angajau modele de videochat, fără să se ceară experienţă.

  Am zis că de ce să nu o fac din aceasta o şansă bună pentru mine. Salariul pe care îl promiteau cei de la Lucky Studio m-a atras cel mai mult. Era un salariu garantat de 4.500 lei. Aşa da! Cu aceşti bani îţi permiţi orice. Asta m-a determinat să merg la interviu. Bineînţeles, după interviu am renunţat la magazinul de accesorii. Mi-au rămas doar produsele şi experienţa. Însă, nici la Lucky Studio nu mi-a trebuit experienţă.

  Ceea ce Lucky Studio din Iaşi îşi dorea de la mine era seriozitate şi încredere. Aceastea le-am oferit şi am primit triplu înapoi. Am primit o cameră doar pentru mine, unde pot face ce vreau. Întotdeauna am stat singură într-o cameră, ceea ce este foarte important din punct de vedere al intimităţii. Şi Lucky Studio mi-a dat posibilitatea să îmi aleg una, din cele 25 de camere puse la dispoziţie.

  Mi-am ales camera după bunul plac, culori unice şi mobilier sofisticat. Nici măcar acasă nu am astfel de lucruri în cameră. Aici m-a surprins cel mai mult Lucky Studio. Că investeşte permanent în modernizarea studioului de videochat. Aşadar, camera mea are oglinzi uriaşe, are mobilier de lux, are obiecte decorative unicat. De alfel, canapelele sunt de piele naturală şi am saltele ortopedice – în cazul în care petrec mai mult de o tură de program să nu mă confrunt cu dureri de spate.

  Şi, pe lângă acestea, camera este destul de spaţioasă. Are 12 metri pătraţi şi toţi pentru mine. Pot să dansez, pot să mă joc, pot să ţopăi de bucurie sau pot să împărtăşesc cu prietenii mei virtuali idei despre cum pot să aduc mai multă relaxare în discuţiile mele.

  Fiecare cameră din studioul de videochat din Iaşi este decorată unic, este creată pentru preferinţe şi gusturi diferite. Pentru cele care vor mai multă culoare este un tip de cameră. Pentru cele care vor mai multă lumină, camere cu mai multe ferestre. Iar pentru cele mai timide, camere frumos decorate, însă în culori mai blânde şi cu lumini mai puţin stridente.

  Îmi place aici, la Lucky Studio şi pot spune că : 1. Câştig mult mai bine; 2. Am parte de cel mai mare răsfăţ din lume; 3. Sunt mulţumită de confidenţialitatea datelor, de intimidate şi de seriozitate; 4. Programul de muncă este foarte flexibil; 5. Mulţumesc Lucky Studio pentru nouă mea etapă din viaţă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img