More
  AcasăHeyluxDe ce invidiaza iesencele un model de videochat de la Heylux?

  De ce invidiaza iesencele un model de videochat de la Heylux?

  Daca esti din Iasi, lucrezi aici, inveti aici sau ai fost macar odata in acest oras, sigur ai auzit de videochat si de studiourile de videochat ce activeaza aici. Nu este greu de auzit, oricum in toata tara s-a auzit de cele mai bune studiouri de videochat din domeniu, printre care si Heylux si Lucky Studio.

  E si normal ca odata cu acest domeniu si odata cu castigurile de pe urma acestuia, s-au atras si barfele si zvonurile. Pe langa acestea, un model de videochat de la Heylux Iasi este foarte invidiat de toate celelalte iesence, orice s-ar spune sau s-ar auzi.

  Orice ieseanca isi doreste viata pe care un model la Heylux o are

  Nu exista ieseanca sau femeie in Romania care sa nu vrea sa aiba parte de avantajele pe care le are un model de videochat de la Heylux. Este normal sa fie invidie la mijloc, pentru ca si eu as invidia o fata care are masini, case, bani din propria ei munca.

  O femeie independenta este mereu o femeie invidiata. Asa functioneaza lucrurile. Desi nu mi se pare ok sa tanjesti la lucrurile pe care la are altcineva, in contextul in care stii ca poti sa le ai si tu. Eu de asta nici n-am stat sa invidiez, ci am trecut direct la fapte.

  Am vazut fete la Heylux cu masini si haine super misto si mi-am zis: “Ele pot. In acest caz, daca ele pot, sigur o sa pot si eu!”. Asta e gandirea pe care trebuie sa o aiba o fata tanara, o fata care vrea sa-si schimbe statutul social, care vrea mai mult de la viata.

  Daca vrei mult de la viata, jobul de la Heylux este ce cauti

  Ca daca te multumesti cu 900 de lei lunar, normal ca n-o sa ai niciodata ce are un model de videochat de la Heylux. DE CE sunt fetele de aici (printre care si eu) invidiate, totusi?

  Pai hai sa o luam asa: eu cand vin la Heylux, vin cu masina de la studio (pentru ca am transportul asigurat de ei), la studio beneficiez de sedinte de make-up inainte de a intra in camera, training specializat in videochat, la ceva timp cursuri de limba engleza si, bineinteles, suportul tehnic, alaturi de cele mai bune conditii de munca.

  Cu aceste aparaturi, aceste conditii si aceste sisteme de organizare, eu am castiguri zilnice care ajung sa depaseasca si 600 de lei iar bonusurile saptamanale sunt lejer peste 300 de lei la studio. De asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img