More
  AcasăPreziosaDaca-ti vrei sa-ti depasesti situatia financiara, cu jobul de la Preziosa e...

  Daca-ti vrei sa-ti depasesti situatia financiara, cu jobul de la Preziosa e ideal

  M-am gandit de multe ori sa fac o nebunie si sa merg pe strada sa intreb mai multe femei aceeasi intrebare, sa vad cam care este procentajul la raspunsuri. Voiam sa le intreb cate din ele si-ar dori sa-si schimbe situatia financiara, sa aiba alt statut. Dar n-am mai facut-o, pentru ca stiu ca 101% vor s-o schimbe oricum:)).

  Chiar daca tu poti spune opusul, de ochii lumii, eu stiu ca tu vrei sa iti schimbi situatia. Nu stiu sa se fi nascut persoana careia sa-i placa sa fie saraca, sau careia sa-i placa sa se limiteze si sa nu-si permita nimic. Indiferent de preferinte, oricine vrea sa aiba bani cat sa duca o viata asa cum o vrea. Pe mine jobul de la Preziosa m-a ajutat in aceasta privinta.

  Chiar nu conteaza ce vrei, poti avea orice din banii de la Preziosa

  Fie ca am vrut vacante, iesiri, distractii, haine, lucruri materiale, bijuterii, pantofi, parfumuri, fie ca am vrut ORICE ALTCEVA de pe lumea asta, n-a contat, tot am vrut sa castig bani. La fel si tu. Chiar daca vrei sa urmezi o anume cariera, vrei sa faci ceva anume, tot ai vrea sa castigi multi bani.

  Ca nu poti spune ca daca acum Preziosa iti ofera un job la care poti avea sansa sa ai venituri lunare intre 4.500 si 8.000 de lei, o sa refuzi. Poate prima data o sa spui nu, de gura lumii, cum am spus. Pentru ca-i vorba de videochat. Dar dupa ce-o sa auzi si conditiile… oh, crede-ma, n-ai sa mai refuzi!

  Ce conditii? Uite… nimic special, doar sedinte de make-up gratuite pe toata durata contractului, transport asigurat si… ce mai era? Ah, bonusuri intre 300 si 3.000 de lei in fiecare saptamana, un program de 8 ore pe zi, a cate 5 zile pe saptamana…

  E cam greu sa poti rezista unor asemenea castiguri si conditii…

  Hm, ce sa mai fi foooost… Libertate absoluta la studio, camera de logare proprie, amenajari super stralucitoare, aparaturi ultra moderne, echipa feminina si cursuri de limba engleza. A, si mai era si trainingul specializat si suportul tehnic 24 din 24! Toate astea, in timp ce ai sumele mentionate de mine mai sus.

  Mda, cu siguranta nu e o oferta asa buna… DOAMNE! E o oferta bestiala, eu as accepta-o de zeci de ori. Daca acum n-as lucra la Preziosa si mi s-ar ivi aceeasi oportunitate, as accepta fara sa stau pe ganduri, de fiecare data!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img