More
  AcasăLucky StudioCe-mi aduce Lucky Studio in plus fata de alte joburi?

  Ce-mi aduce Lucky Studio in plus fata de alte joburi?

  La cum sta situatia in ziua de azi, probabil toti se asteapta acum sa incep sa denigrez vechile locuri de munca, sa spun tot felul de prostii despre companiile respective, dar eu nu-s asa. Mbine, adica n-or fi fost ele cele mai placute experiente, dar am avut de invatat cate ceva de la fiecare.

  Pentru ca daca nu erau joburile acelea, nu as mai fi fost astazi angajata la Lucky Studio ca model de videochat. Consider ca am avut mare noroc ca s-au intamplat lucrurile astfel, pentru ca acum pot beneficia de avantajele jobului de la studio. Daca esti curioasa de ce consider asa, iti voi spune in urmatoarele randuri.

  Fara experientele trecute, n-as fi ajuns sa ma bucur de acest job

  Eu nu am de ce sa denigrez vechile locuri de munca, desi nu eram platita sau tratata cum voiam, pentru ca acele joburi m-au facut sa-mi dau seama ca vreau mai mult. Acele joburi m-au impins sa vreau o viata mai buna, asa m-am vazut nevoita sa ma angajez la Lucky Studio.

  Daca nu treceam prin experientele acelea, probabil azi nu mai beneficiam de o medie a castigurilor zilnice intre 300 si 900 de lei la Lucky Studio, fiind sumele pe care le primesc in mana dupa fiecare tura de videochat.

  Si cum sa fi ratat o asemenea sansa? Ca si cu 300 de lei castiguri zilnice as fi ajuns la 6000 de lei castiguri lunare, ceea ce e de zeci de ori mai bine ca in alta parte. Dar nu intotdeauna castig 300 de lei, mai mereu reusesc sa am peste 400-500 de lei zilnic. Asadar, si mai multi bani.

  Mi-as fi reprosat toata viata daca gaseam jobul de la Lucky Studio si dadeam cu piciorul, pentru ca asta poate fi sansa vietii mele. Desi nu fac comparatie intre joburi, fata de experientele trecute, Lucky Studio nu numai ca-mi aduce de cel putin 6 ori un venit lunar mai mare, ci si o stare generala mult mai buna.

  Lucky Studio imi arata calea catre o viata mai usoara

  Energia mea s-a schimbat de cand sunt model de videochat aici, pentru ca am mai multa pofta de viata, mai multa pasiune in a face lucruri, traiesc viata la un mod mai intens… si mai sanatos, bineinteles. Iar asta m-a schimbat radical. Pe cand inainte consideram jobul doar o obligatie, datorita celor de la Lucky Studio consider acum ca jobul meu este hobby-ul ce mai placut al meu.

  Chiar daca nu multa lume e de acord cu ce spun, Lucky Studio Iasi poate fi mai benefic pentru o fata de sute de ori decat un job normal.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img