More
  AcasăHeyluxHeylux ofera 600 lei la interviu, bonusuri, premii si castiguri zilnice. Ce...

  Heylux ofera 600 lei la interviu, bonusuri, premii si castiguri zilnice. Ce mai vrei?

  Daca vreodata o sa ai nevoie de multi bani, macar acum stii unde sa apelezi: la Heylux, evident. Avantaje asa ca aici n-am mai gasit la niciun job in Iasi si sunt destul de sigura ca nici nu sunt, atat in Iasi, cat si in restul tarii. Sa fi zis ca mai sunt studiouri care mai ofera bonusuri pe ici-colo, dar nici macar nu se compara cu ce-mi ofera mie Heylux ca model de videochat.

  Am inceput cu o suma simbolica oferita la interviu, de 600 de lei, iar apoi am semnat pentru un contract de angajare de 2 ani si pentru asta am mai primit un bonus de angajare de peste 2000 de euro. Cine mai face asta? Iti spun eu ca nimeni.

  Heylux e de departe studioul cu cele mai mari bonusuri din tara

  De la aceste bonusuri am prins incredere si-am stiut ca sunt unde trebuie sa fiu. Ca niciun studio care n-ar fi serios nu ar face asta, numai un studio profesionist ca Heylux isi permite sa ofere modelelor sale chiar de la inceput sumele acestea drept premiu, care arata ca pentru ei conteaza sa investeasca in fericirea modelelor pentru a avea profit.

  Ca asa toata lumea are de castigat. Ia-o ca pe o investitie: Heylux ofera o suma de mare fara nicio conditie chiar de la inceput, care sa asigure fericirea modelului si astfel castigurile sunt mari si toata lumea e fericita. Asa se face, parerea mea.

  Dupa ce am sarit de aceste premii, am fost incurajata sa-mi aduc si o prietena sa lucreze aici, sa castige ca mine intre 400 si 2000 de lei zilnic din videochat. Pentru asta, Heylux urma sa-mi mai ofere alti 2000 de lei drept premiu.

  Orice poate sa-mi aduca un bonus sau un premiu mare aici

  Iar asta nu se opreste aici. Pentru fiecare an de ziua mea de nastere mai primesc o suma de bani din partea studioului, iar in fiecare duminica ma mai bucur si de o suma care vine din bonusul de performanta, care poate fi de la 60 de lei in sus, pana la 9000 de lei cash saptamanal, pe langa castigurile avute.

  Se ajunge la mai mult de 3000 de lei castigati intr-o saptamana, asta e clar. Deja am enumerat cred ca vreo 5-6 lucruri pe care alte studiouri n-ar putea niciodata sa le ofere, asa cum le ofera Heylux. Si pe langa asta, daca am cele mai mari castiguri de pe tura mea, mai primesc si sume de pana la 2700 de lei drept premiu. Hai pe bune acum, ai mai auzit de asa studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img