More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio am primit in primele 2 luni commission 80%!

  La Lucky Studio am primit in primele 2 luni commission 80%!

  Stiu sigur ca nu o sa uit niciodata ajutorul pe care jobul de la Lucky Studio mi l-a oferit chiar de la inceput. N-as fi crezut ca o sa gasesc atat de mult sprijin intr-un simplu studio de videochat, dar uite ca te mai si inseli din cand in cand. Ma bucur ca m-am inselat, pentru ca la Lucky Studio am primit atata sprijin cat n-am primit in toata viata mea.

  Cred ca una din cele mai bune decizii luate in viata a fost sa colaborez alaturi de Lucky Studio. Si ma bucur acum ca am ascultat de prietena mea, care m-a indrumat sa ma angajez aici. Am o prietena care mi-a zis de Lucky Studio, ca altfel n-as fi stiut eu de una singura de acest studio.

  O prietena m-a ajutat sa ma angajez la Lucky Studio

  Partea buna e ca m-am angajat datorita ei, iar Lucky Studio a premiat-o cu o suma de 2000 de lei cash pentru ca m-a ajutat sa aleg acest studio. Bineinteles ca ea a dorit sa-mi faca un cadou, sau cinste din acesti bani, dar eu n-am vrut, a fost bonusul studioului pentru ea. 😀 oricum, urma si eu sa primesc destule bonusuri.

  E de ajuns ca ea m-a ajutat sa ma angajez la Lucky Studio, unde beneficiez de cele mai misto lucruri. Sunt indeajuns de recunoscatoare pentru asta, nu vreau mai mult de atat. Eu treceam printr-o faza mai dificila cand m-am angajat la Lucky Studio si aveam nevoie urgenta de bani.

  Din fericire, am nimerit fix unde trebuia. M-am angajat si norocul meu a fost ca sistemul de plata e la zi, iar prin asta am putut sa plec mereu cu bani acasa dupa fiecare tura de munca. A fost evident ca echipa de la Lucky Studio vrea sa ma ajute, chiar din momentul in care mi s-a oferit 80% din castigurile in videochat.

  In primele 2 luni, am primit commission 80% din studio

  Pentru a ma ajuta sa trec peste perioada dificila, mi s-a pus la dispozitie comisionul de 80% din castigurile in videochat. Astfel, din castigurile in videochat eu am primit 80%, timp de doua luni. La 30 de zile de la angajare am primit si-un bonus cu bani cash pentru ca m-am angajat, iar saptamanal am primit si bonusuri de performanta.

  MULTI bani, huh? :)) N-aveam cum sa nu trec de situatia aia grea nici daca nu voiam. Am primit chiar tot suportul necesar si toti banii de care am avut nevoie. A fost super si inca e super sa fiu model la Lucky Studio Iasi, acum inteleg de ce e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img