More
  AcasăPreziosaM-am convins de la interviul la Preziosa ca vreau sa lucrez aici

  M-am convins de la interviul la Preziosa ca vreau sa lucrez aici

  Ce poate fi mai sanatos in viata asta decat sa gasesti un job pe placul tau, care sa-ti aduca fix lucrurile la care ai visat mereu? Cred ca nimic nu este mai satisfacator decat un job de acest gen. Sunt sigura ca multi viseaza sa aiba unul, iar mie nu mi-a venit sa cred cand l-am gasit alaturi de Preziosa.

  Trebuia sa fie doar un interviu ca oricare altul, pentru ca eram in cautarea unui job in Iasi si deja incercasem joburi in zeci de domenii. Niciodata nu m-am asteptat sa ma angajez la Preziosa Iasi direct de la interviu, ma gandeam ca o sa mai treaca ceva timp sa ma angajez, daca e sa-mi placa.

  Atunci cand am vazut cum sunt tratata la Preziosa, am devenit curioasa

  Eu asa procedam de obicei, asteptam cateva zile pana sa ma decid, dar cu Preziosa nu mi-a luat mult. In cateva minute am stiut ca vreau sa lucrez la acest studio, si-aia a fost. Am stiut, am decis si m-am angajat. Nu e cine stie ce filosofie in povestea mea.

  Dar cand am vazut cum am fost intampinata la Preziosa, cu cata prietenie si cat bun simt, am zis gata, acesta e jobul. Mi s-a platit taxiul pana la Preziosa, apoi mi s-a oferit cafea si chiar si ceva de mancat, daca doream. Nu ma asteptam, sincer, ca mai toti angajatorii sunt rigizi si seriosi.

  Dar la Preziosa angajatorul este o femeie. Ca aici lucreaza doar femei, acesta fiind un alt motiv pentru care m-am simtit in largul meu. Cand aveam o intrebare, mi se raspundea frumos si eram lamurita cu orice aveam nevoie.

  Mi-a placut ca mi s-a acordat atata atentie, mai ales ca fetele de la Preziosa nu aveau de unde sa stie daca ma angajez sigur sau nu. Deci se comportau frumos ca asa le sta in fire. Si mai bine!

  Castigurile ca model de videochat m-au convins ca am facut alegerea buna

  Iar cand am primit 400 de lei pentru tot interviul, dupa turul in intregul studio, m-am convins. Am vazut cat de frumoase erau camerele de la Preziosa, cat de frumoasa era atmosfera si am mai primit si bani. Da, recunosc, m-au inmuiat, am vrut din prima sa lucrez aici.

  Si chiar asta am facut, ce pot spune. Uneori dai peste lucrurile potrivite in viata, de care te bucuri mereu. Era si cazul sa apara si-n viata mea norocul, nu?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img