More
  AcasăHeyluxCrezi ca-i un secret ca la Heylux vin toate iesencele care vor...

  Crezi ca-i un secret ca la Heylux vin toate iesencele care vor multi bani?

  Chiar crezi ca-n ziua de azi videochatul mai e ceva secret? Domeniul nu e secret, nici ce se intampla in studiouri nu e secret. Stii care-i singurul lucru care poate fi secret? Identitatea celor care lucreaza ca modele in aceste studiouri. Asta daca se angajeaza in studiouri legale, ca Heylux, bineinteles.

  Daca se angajeaza in studiouri ciudate si suspicioase, e normal sa se trezeasca cu tot felul de incidente. Dar eu n-am de ce sa-mi fac griji in privinta acestui lucru, atata timp cat stiu ca-s model de videochat la Heylux, cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  Heylux ofera bonusuri de pana la 13000 lei!

  Ar putea sa para o exagerare, dar spune-mi tu unde mai sunt studiouri ca Heylux, care sa ofere cazarea si transportul gratuit non-stop, sa ofere sedinte de make-up zilnice, cursuri de limba engleza, plus bonusuri de angajare intre 1000 si 13.000 lei?

  Crezi ca toate iesencele vor degeaba sa lucreze la Heylux? Nu, stiu ele ce fac. Nu e un secret ca la Heylux se castiga mult si ca acesta e condus de-o echipa de femei care pun la dispozitia modelelor rasfatul de pe pamant. Chiar daca n-as fi fost o persoana pasionata de videochat, tot m-as fi angajat la Heylux ca n-as fi putut rezista unor asemenea avantaje.

  Heylux este peste tot in Iasi, pe panouri, pe afise… BMW-uri luxoase cu care sunt duse fetele la munca pe care scrie Heylux, fel si fel de “fite”. Si, cu toate astea, chiar daca Heylux e atat de cunoscut, nimeni nu stie ce angajate are acesta.

  Asta inseamna profesionalism. Sa stie toata tara de acest studio, dar sa nu stie nimeni ca eu lucrez aici, de exemplu. Confidentialitatea e cheia, pentru ca ma ajuta sa am castiguri in siguranta, fara sa fiu stresata de alte incidente.

  Stai sa vezi cate iesence vor sa lucreze la Heylux, ai fi uimita!

  Si orice ieseanca poate decide sa se angajeze la Heylux in orice moment, si o sa faca asta cu siguranta si incredere, pentru ca au garantia ca la studioul acesta vor gasi ceea ce cauta.

  Sunt unele care cauta castiguri si bonusuri mari, iar Heylux dispune de bonusuri saptamanale intre 60 si 9000 de lei, cu castiguri zilnice de pana la 2500 lei, si altele care cauta liniste, libertate, un job stabil…iar mai multa stabilitate decat la Heylux n-am gasit, pentru ca n-a fost zi in care sa nu castig bani aici.

  Am tot ce-mi trebuie. Si la fel gandesc si restul iesencelor cand vin sa se angajeze la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img