More
  AcasăHeyluxCa castigurile de la Heylux, in 3 ani mi-am luat apartament

  Ca castigurile de la Heylux, in 3 ani mi-am luat apartament

  Cand vine vorba de Heylux, toate lucrurile se schimba. Ce credite, ce banci… nici nu mai am nevoie de asta sau de tot felul de proiecte gen “prima casa”, ca imi pot lua casa si singura din ce castig la Heylux. De fapt, chiar asta am si facut, si nu mi-a luat decat 3 ani.

  Eu zic ca in 3 ani sa-mi iau apartament ca femeie, de una singura, fara ajutorul nimanui… e ceva. Sunt unii care pleaca in strainatate si nici dupa 10 ani munciti acolo n-au strans destui bani de casa. Si oricum in general sunt doi cei care muncesc pentru a cumpara o casa.

  Ce femeie nu vrea sa aiba apartament cumparat din banii ei?

  Dar eu am muncit de una singura, am muncit pentru mine. Si m-am miscat destul de repede, as spune eu. Pentru ca am stiut ce am vrut si mi-am tinut mintea concentrata pe dorintele mele, m-am gandit doar inainte, la planurile mele si nimic altceva.

  Conteaza sa fiu ambitionata ca model de videochat, pentru ca de cele mai multe ori fetele care sunt motivate sa aiba ceva anume castiga cele mai mari sume din acest domeniu. Important e ca am si avut cu cine sa castig banii acestia, ca de nu era Heylux nu reuseam.

  Am primit tot ajutorul din partea lor si pentru asta le multumesc, ca daca n-aveam pe nimeni care sa ma sustina, nu stiu ce faceam. Am muncit 3 ani la Heylux si in toti acesti 3 ani am castigat sume mari, sume colosale, sume de tot felul.

  Am pus mereu deoparte si mereu m-am gandit la cum o sa fie viitorul meu dupa ce o sa reusesc sa-mi pun planurile in aplicare. Asta mi-a fost de folos zi de zi, cand plecam de la Heylux cu multi bani in buzunar, pentru ca asta era ce-mi doream.

  In 3 ani la Heylux am avut castiguri cum nici nu-ti poti imagina

  Numai gandul c-o sa am un viitor placut mie m-a ajutat sa obtin ce-am vrut. E posibil ca unii sa spuna ca 3 ani sunt totusi multi ani, dar mie nu mi se pare, mai ales ca au trecut in zbor cu Heylux. Nici nu stiu cand au trecut, si mi-am cumparat atat de multe lucruri din banii castigati aici… mii de lucruri.

  Cea mai importanta achizitie a fost apartamentul pe care l-am cumparat anul acesta. Au fost luni in care am pus deoparte doar cate 1000-2000 de dolari din banii castigati la Heylux, dar au fost luni in care am pus deoparte poate si cate 5000 de dolari.

  Am avut si am castiguri mari, mereu o sa am cu Heylux. Nu degeaba am reusit sa fac atat de multe lucruri datorita jobului de la acest studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img