More
  AcasăAngajari videochatHeylux mi-a oferit salariu de 6000 lei cand n-aveam la cine sa...

  Heylux mi-a oferit salariu de 6000 lei cand n-aveam la cine sa apelez

  Cel mai bun sprijin pe care as fi putut sa-l gasesc vreodata a fost cu siguranta cel de la Heylux Iasi. Nici macar familia nu m-ar fi putut ajuta cat m-a ajutat acest job in Iasi. Cand simteam ca totul este pierdut pe bune, acest studio de videochat mi-a oferit un job cu un salariu garantat de 6000 de lei si m-a scos din starea in care eram.

  Nu mai avusesem experiente cu videochatul inainte, iar pentru ca nu eram sigura pe mine, ma temeam sa lucrez pe comision. Imi spuneam ca n-o sa reusesc sa castig ceva daca lucrez dupa un comision, asa ca atunci cand Heylux mi-a oferit alternativa salariului fix, nici n-am stat pe ganduri.

  Fiecare zi la Heylux inseamna o zi fara stres, griji si probleme financiare

  In primele luni, pana m-am acomodat cu videochatul si pana mi-am dat seama de tot ce trebuie facut, acesti bani au fost mai mult decat bine primiti. Mi-au fost de folos in multe probleme si pentru fiecare zi in care am lucrat la Heylux am simtit cum grijile imi dispareau pur si simplu.

  Nu ma mai trezeam dimineata cu griji si ganduri ca nu stiu ce-mi rezerva ziua de maine, pentru ca de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, am simtit ca am pus capat oricarei probleme de tip financiar. Asta m-a bucurat foarte tare, mai ales ca pe mine stresul ma termina de tot psihic.

  Simteam ca efectiv nu mai faceam fata atator griji de natura financiara, pentru ca mereu trebuia sa ma gandesc la cum sa ma descurc. Si daca intr-o zi n-aveam chef de munca, putea insemna o zi fara mancare, fara bani, o zi pierduta. De aia nu-mi permiteam sa lipsesc.

  Chiar si fara comision am sansa sa am 6000 lei lunar la studio

  Dar de cand sunt angajata la Heylux, eu-mi aleg zilele de munca si turele, si pot lipsi cand vreau eu, pentru ca pot recupera oricand. O zi lipsa pentru mine de cand sunt la Heylux nu mai este o pierdere, pentru ca oricum am destui bani din acest job. De 6 ori mai mult ca oriunde, mai exact.

  Am lucrat pe acesti 6000 de lei garantati in primele luni si mi-au priit de minune, iar apoi cand m-am simtit pregatita, am trecut pe comision. Dar vreau sa spun ca acest salariu fix garantat pe care-l ofera Heylux este pur si simplu o minune.

  Pentru toate fetele din Iasi care vor bani si sunt mai nesigure pe ele, aceasta varianta e mai mult decat ideala.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img