More
  AcasăDespre videochatAflă și tu ce capcane trebuie să eviți la angajare în videochat...

  Află și tu ce capcane trebuie să eviți la angajare în videochat Iași

  Multe dintre noi am trecut prin experințe mai putin plăcute de-a lungul timpului în ceea ce privește joburile  din Iași. Din lipsa banilor sau poate naivitate, am acceptat să nu fim trate așa cum meritam, să sperăm ca într-o zi șeful se va tine de cuvânt și ne va oferi acea mărire de salariu sau poate doar simplul fapt de a aprecia munca depusă.

  Ei bine, dragele mele, aceste lucruri încă se mai întamplă,deși este greu de crezut. Fie că este vorba de angajare videochat în Iași sau de un alt job, neplăcerile pot aparea oricând. Odată cu aceste neplăceri apar mai diverse stări pe care nu ni le putem explica atunci. Stresul, scăderea stimei de sine,pierderea încrederii în diverse persoane etc.

  Noi, femelile de la Lucky Studio te ajutăm să faci diferența între adevăr sau minciunile pe care le poți întâlni în videochat Iași la angajare.

  1.Promisiuni în zadar. Multe din studiourile de videochat din Iași promit mulți bani, eventual sume de bani la angajare. Ei bine, am auzit situații în care modelele primeau parfrumuri, genți dar niciun ban. De asemenea bonusuri saptamânale sau în functie de sumele realizate. Fetelor, nimeni nu vă oferă bani la interviu, eventual împrumuturi, pentru astfel de lucruri se impun condiții.

  2.Ți se promit ședințe foto/video ca bonusuri. Multe dintre studiourile de videochat din Iași promit sedințe foto/video gratuite, însă adevarul este că trebuie plătite de către voi. De asemenea pentru a beneficia de training care ar trebui sa fie gratuit,îl plăteși.

  3.Patronii se dau la tine. Este neplăcut să aducem în discuție acest subiect, însă este important și adevărat din păcate. În foarte multe situații patronii le oferă bani modelelor pentru tigări, se dau la modele și de asemenea sunt invitate la diverse petreceri unde participă prietenii patronului. De asemenea se fac diferențe între anumite modele deoarece majoritatea pot fi rude cu acesta. ( naș,fini etc).

  4.Nu există training. Majoritatea studiourilor, nu sunt studiouri, sunt eventual vile sau un apartament cu câteva camere în care se află un monitor, o cameră web și un pat. Nu sunt traineri si nu are cine să te ajute. Am tot auzit că unele studiouri de videochat din Iași nu fac diferențe între sexe. Ce înseamnă asta? Ei bine, trainerii pot fi femei, sau bărbați care se uită la tine. Noi suntem un studio 100% feminin. Nu ni se pare în regulă ca un bărbat să privească modelele în timpul petrecut online.

  5.Nu investesc în studio și lucrezi în condiții proaste. După cum am menționat mai sus, unele studiouri nu sunt studiouri. Nu dispun de echipamnte tehnice performate, training zero, iar igiena camerelor, studioului lasă de dorit. Nu cred că cineva si-ar dori să lucreze în astfel de condiții.

  Alături de echipa Lucky Studio, vei evita astfel de situații neplăcute. Vei colabora cu un studio 100% feminin, unde toată lumea este respectată si binevenită. Prioritatea noastră este siguranța și tu. Hai și tu la Lucky Studio! Sun-o pe Claudia la 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img