More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio am contracte de milioane

  La Lucky Studio am contracte de milioane

  Chiar dacă e vorba de un contract de o lună, 3, sau 6 sau un an, 2 sau 3, Lucky Studio este regele care domină peste videochat cu cele mai bune şi benefice contracte. Asta am apucat eu să văd în tot acest timp de când lucrez aici. Orice contract aş fi semnat în videochat, mi-ar fi adus o multitudine de avantaje.

  Prima dată când m-am angajat la Lucky Studio am semnat un contract de-o lună. Îmi doream să văd dacă mă descurc, să văd cum e şi dacă îmi place. Nu mi-a plăcut niciodată să mă grăbesc, tocmai de aceea nu am făcut-o. Din acest contract, m-am ales cu foarte multe lucruri. Am primit o şedinţă foto făcută de o profesionistă, care mi-a făcut poze foarte frumoase. De asemenea, am avut parte de o şedinţă de înfrumuseţare în care mi s-a vopsit şi tuns părul, mi s-au pus unghii, practic mi-a fost schimbat look-ul. Ca să nu mai spun că am fost machiată în fiecare zi, timp de o lună. Nu era grija mea să merg la saloane să mă coafez şi să mă machiez, pentru că Lucky Studio mi-a asigurat asta. Totodată, transportul a fost gratuit timp de o lună, iar cursurile de engleză şi franceză la fel.

  După ce m-am bucurat o întreagă lună de acest tratament, am primit şi un salariu de 5.300 de lei. Pentru mine a fost mai mult decât de ajuns să ştiu că vreau să merg mai departe cu Lucky Studio. Aşadar, am semnat un alt contract, pe o durată de un an de această dată. Am beneficiat de aceleaşi avantaje, doar că de data asta au fost în număr mai mare. Bonusul de angajare pe care l-am primit pentru un contract de un an a fost 2.000 de lei. Au mai fost şi 11.480 de lei care au fost investiţi în toată frumuseţea mea pe toată durata contractului.

  Este extraordinar să ştiu că mă pot bucura de un contract 100% legal, datorită căruia nu numai că am parte de câştiguri foarte mari, dar am parte şi de răsfăţ zilnic. Mie mi-ar fi fost de ajuns să ştiu că graţie acestui contract eu am câştiguri aşa cum nu am mai avut. Dar Lucky Studio a dorit să ofere servicii la cele mai înalte standarde, cu contracte avantajoase. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img