More
  AcasăPreziosaPreziosa s-a facut remarcat prin discretie si castigurile incasate de modele

  Preziosa s-a facut remarcat prin discretie si castigurile incasate de modele

  Preziosa, al treilea studio din cadrul grupului Lucky de unde mai fac parte Lucky Studio si Heylux, s-a facut remarcat in tot Iasiul anul acesta prin luxul si rafinamentul decorului si castigurile incasate de toate modelele de aici. A fost remarcabil pentru mine sa vad cum un studio s-a ridicat atat de repede la standardele modelelor.

  A fost nevoie de o picatura de lux, putin aer de bogatie, o atmosfera relaxanta si uite asa Preziosa a avut succes inca de la inceput. Eu stiam de Lucky Studio si de Heylux dinainte, dar cand Preziosa s-a lansat, pur si simplu m-au lasat gura casca. M-au uimit cum nici nu ma asteptam.

  In opinia mea, Preziosa e cel mai bun si serios studio din Iasi

  Evident, gusturile nu se discuta, dar dupa parerea mea, Preziosa e cel mai luxos studio si cel mai rafinat dintre toate cate exista. Nu numai in Iasi, ci si-n toata tara. Dar, vorbind strict de Iasi, nimeni nu cred ca este capabil sa intreaca ceea ce Preziosa a construit.

  Interiorul de aici mi se pare pur si simplu uluitor, ceva ce n-am mai vazut pana acum. Totul e amenajat cu bun gust, fix pe placul oricarei femei. Si, intr-un mod uimitor, acest lux nu intimideaza. Din contra, ori de cate ori sunt in camera mea de logare de la Preziosa, tot ce simt este o relaxare desavarsita.

  Nu ma simt intimidata nicidecum, desi stiu ca s-au investit milioane in decor. Dar e fix pe placul meu, ma face sa ma simt feminina, puternica, imi da putere si incredere in mine. Ce altceva sa mai vreau, daca alaturi de aceste atu-uri, mai vin si niste castiguri care ajung pana la suma de 8000-9000 de lei in fiecare luna?

  Dorintele imi sunt indeplinite cand castig 8000-9000 lei/luna

  Implinirea mea a ajuns in sfarsit la punctul in care mi-am dorit sa fie. Este … cum sa spun. Nici prea mult, nici prea putin. E perfectul pe care l-am cautat atata timp la un job in Iasi si l-am gasit alaturi de Preziosa.

  Ideea este ca nu doar eu gandesc asa, ci multe dintre iesence sunt atrase de serviciile si castigurile pe care le pot avea la Preziosa. E lux si relaxare in acelasi timp, cu libertate si discretie 100%, seriozitate cat se poate, respect, amabilitate, atentie si orice isi mai poate dori o femeie.

  Daca faci o lista cu toate lucrurile pe care ti le doresti de la viata, iti garantez ca 90% din aceste lucruri le vei gasi la Preziosa. Si nu vei fi dezamagita 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img