More
  AcasăPreziosaJobul de la Preziosa reprezinta cea mai mare oportunitate pentru orice ieseanca

  Jobul de la Preziosa reprezinta cea mai mare oportunitate pentru orice ieseanca

  Iasiul este printre cele mai aglomerate orase din Romania dupa Bucuresti, si este atat de aglomerat tocmai fiindca sunt foarte multi tineri, foarte multi studenti. Nu numai din Iasi, ci veniti si din toate colturile tarii pentru a studia aici. Cei mai multi din Iasi sunt studenti si, ca atare, tot cei mai multi sunt cei care au nevoie de bani.

  Pentru iesence, modul cel mai ideal de a supravietui fara griji in Iasi a fost videochatul la Preziosa. Cea mai buna varianta de castig pentru orice fata din Iasi este videochatul aici. Si nu trebuie sa fie neaparat studenta, am dat doar un exemplu.

  Ca studenta, unde sa mai fi castigat zilnic pana la 2000 de lei?

  Pentru ca si eu am fost studenta pe vremea cand m-am angajat prima data la Preziosa si de aceea. Cei mai multi oameni care au nevoie de multi bani sunt de obicei cei mai tineri, studentii. Dar oricine poate lucra la Preziosa, desigur. Orice ieseanca se poate realiza aici, nu doar o studenta.

  Cu castiguri intre 400 si 2000 de lei din videochat oricine s-ar simti mai mult decat multumit. Din punctul meu de vedere, castigurile de la Preziosa sunt de ajuns pentru a oferi oricarei fete din Iasi o viata mai mult decat linistita. Imagineaza-ti ca unii oameni muncesc zi si noapte pentru sume putin mai mari de 2000 de lei.

  Iar la Preziosa aceasta suma poate fi castigata cu putin efort intr-o singura zi din videochat. E normal ca iesencele sa apeleze la aceasta solutie pe timpul facultatii, pentru a se putea bucura de anumite facilitati.

  Cu Preziosa m-am bucurat de tot felul de facilitati

  Pe langa faptul ca mi-am putut plati taxele la facultate si cartile de studiu, in acelasi timp m-am si putut distra pentru ca banii castigati la Preziosa erau multi iar timpul liber la fel, faceam si shopping si aveam timp de toate.

  Fiind un program de doar 7-8 ore, e evident de ce toate opteaza pentru asa ceva, chiar si dupa facultate. Eu mai lucrez si acum la Preziosa Iasi, desi mi-am terminat de mult studiile.

  Asta deoarece atunci cand mi-am terminat studiile, primeam doar 1400 de lei salariu sa lucrez in domeniul in care am studiat. Iar eu fiind obisnuita cu anumite castiguri la Preziosa, n-am putut accepta.

  Sincer, mi-e mai bine asa. Si nu mi-e teama ca o sa raman intr-o zi fara bani, am garantia ca aici la studio voi castiga mereu. Atata timp cat lucrez aici, cei de la studio ma vor ajuta sa am castiguri in permanenta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img