More
  AcasăHeyluxMulte fete ar fi invidioase sa stie cati bani fac la Heylux...

  Multe fete ar fi invidioase sa stie cati bani fac la Heylux din videochat

  La cate lucruri am vazut la viata mea, pana la varsta asta, am ajuns sa cred ca lucrul cel mai important in viata este sa lasam judecata deoparte si sa ne vedem de-ale noastre. Oamenii au ajuns atat de tare sa se intereseze de curtea celuilalt si critica/judeca atat de mult ce fac altii, incat uita sa-si traiasca viata.

  D-aia devin oamenii acri, fara suflet, sau cu sufletul negru si posomorati la fata, ca- n loc sa se bucure de viata, se lasa prinsi in prejudecati. De parca i-ar ajuta cu ceva. As putea da un exemplu: eu sunt model de videochat la Heylux, dar nu pot spune asta nimanui, nu pot afirma public, pentru ca oamenii sunt putin incuiati.

  Doar un om cu gandire limitata ar spune ca nu vrea bani multi

  Aici nu doresc sa jignesc pe nimeni, zic doar o realitate. Oamenilor din Romania le e greu sa accepte ca sunt fete care castiga bani din videochat in studiouri precum Heylux si prefera sa judece foarte mult, de parca i-ar ajuta cu ceva. Asta inseamna ca atat ii duce mintea, deci e gandire limitata.

  Si asta ce inseamna? Ca au mintea incuiata intr-un lacat. Altfel cine ar prefera sa stea sa-si faca nervi judecand pe altii, in loc sa-si vada problemele de sub ochii sai? Ca pana la urma, daca stai sa privesti mai profund, pe nimeni nu intereseaza ca sunt eu model de videochat sau vanzatoare.

  Dar fiindca e o societate plina de prejudecati, oamenii incearca sa pastreze anumite aparente. Dar crezi ca mie imi pasa? Nu e ceva nou ca oamenii isi baga nasul si nici ca iti comenteaza la fiecare pas.

  IUBESC sa castig pana la 600 dolari zilnic din videochat la Heylux

  Eu vreau doar sa-ti spun ca mie IMI PLACE mult sa castig bani in fiecare zi la Heylux, adoooor sa am conturile bancare pline, sa aud sunetul acela de la ATM cand scot banii, sa fac shopping, sa nu-mi lipseasca nimic. Lucrurile acestea le-ai luat in considerare?

  Ca oameni care sa comenteze or sa se gaseasca mereu. Dar tu te iei dupa ei, sau dupa nevoile tale? In final, cine judeca, n-o face din alte motive decat din invidie. Cine n-ar dori sa castige ca un model de videochat la Heylux, pana la 600 de dolari zilnic?

  Imi place, chiar imi place sa am multi bani si n-o sa neg asta, si nici n-o sa renunt la jobul de la Heylux. Oamenii pot comenta cat vor despre videochat, eu prefer sa merg intr-o vacanta din banii castigati la Heylux, sa ma distrez si sa nu-mi pese.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img