More
  AcasăHeyluxDatorita jobului de la Heylux n-a fost nevoie sa ma strofoc pentru...

  Datorita jobului de la Heylux n-a fost nevoie sa ma strofoc pentru o cariera

  Goana continua dupa bani ne-a innebunit pe toti, pe bune. N-am mai vazut asa stres si agitatie de cand ma stiu, in ultimii ani a fost o devastare totala, toti oamenii au incercat sa faca bani cum au putut. Am avut ocazia sa vad cum oamenii acestia se strofocau zilnic sa alerge dupa mai multi bani, dupa o cariera. Iar eu… eu stateam aici la Heylux si imi construiam cariera in liniste, fara stres.

  Intr-o vreme, am fost si eu in locul acelor oameni, m-am strofocat foarte mult sa ajung undeva. Mai ales ca terminasem si o facultate si incercam sa ma folosesc de asta pentru a imi crea un viitor frumos. Dar de unde… cu tot cu studiile terminate, nu reuseam nimic.

  Am gasit niste joburi foarte prost platite, noroc de studio ca m-a salvat

  Timp de 2 ani dupa terminarea studiilor am incercat sa ma angajez in multe locuri. Stii ce joburi am gasit? De baby-sitter, de bucatar la un fast-food care ma platea cu 800 de lei, de vanzatoare la cafea cu 700 de lei salariu, de chelner cu 1100 de lei.

  Iti vine sa crezi? Toate astea dupa ce am terminat Facultatea de Finante si Banci. Te-ai si asteptat sa ma angajez la o banca, sau macar la o firma drept economista, contabila, ceva, orice… de unde, niciun job disponibil pentru mine. M-am dat batuta si am incercat cu jobul de la Heylux, si de atunci ma indrept pe drumul cel bun in fiecare zi.

  De atunci stau doar si privesc cum altii incearca sa-si creeze un trai decent iar eu imi construiesc cariera mult visata cu castigurile zilnice din videochat la Heylux Iasi. E atat de simplu sa fiu model de videochat la Heylux: doar stau si privesc cum evoluez in viata.

  Cu Heylux mi-e mai usor sa-mi construiesc un viitor frumos

  Nici nu stiu de ce n-am incercat acest job mai devreme, chiar da roade. Pe toate planurile vietii mele s-au schimbat lucrurile in bine, totul parca pare sa mearga catre ceva sigur, stabil. Mi-am dorit asta de cand ma stiu si acum n-am sa dau cu piciorul la asa ceva, cu siguranta.

  De ce as astepta o oferta de salariu la 800 de lei pe nu stiu unde, cand pot foarte bine sa castig 800 de lei chiar in 8 ore de videochat la Heylux? Nimeni nu stie ce fac eu, nimeni nu stie unde lucrez. Pur si simplu sunt doar eu si jobul de la Heylux, cu ajutorul caruia o sa ajung in cativa ani sa am TOTUL de la viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img