More
  AcasăHeyluxFara jobul de la Heylux, cum oare ar arata viata mea?

  Fara jobul de la Heylux, cum oare ar arata viata mea?

  Ti-ai imaginat vreodata cum ar arata viata ta fara anumite lucruri sau persoane din ea? Eu mereu am dus o viata grea, dar cand m-am angajat la Heylux am dat numai de lucruri bune si niciodata nu m-am mai gandit la cum ar fi viata mea fara acest job.

  Si stiu cum e sa-ti fie si rau si bine in viata, dar acum ca am tot binele alaturi de jobul in videochat la Heylux, de ce as mai vrea sa mai trec prin rau? Suisuri si coborasuri vor fi mereu in viata, dar atata timp cat pot evita sa am probleme, nu inteleg de ce n-as face-o.

  Heylux ma ajuta sa-mi pastrez fericirea si linistea in viata

  Interesul meu este sa am o viata cat mai linistita, nu cat mai agitata. Am stat si m-am gandit eu asa, si mi-am pus intrebarea: oare cum ar fi viata mea fara jobul in videochat la Heylux Iasi?

  Daca ar fi sa te uiti la vietile tuturor romanilor din tara, ai gasi singura raspunsul la intrebarea mea. Viata mea ar fi asa, viata mea ar fi ca a lor. Cum? Paaaai, initial va fi plina de stres, apoi va aparea agitatia si galagia. Linistea din viata mea va disparea.

  Stresul imi va manca din energie si sanatate, ca sa nu mai zic din fericire. Deci, nu voi fi nici sanatoasa total si nici fericita. Certurile vor aparea, ca e inevitabil. Atunci cand exista nemultumiri si lipsuri, exista frustrari. Si cum scapam de frustrari? Certandu-ne cu toata lumea.

  Voi avea zilnic o stare de plictiseala si disconfort si nimic nu va putea sa ma multumeasca. Voi avea o viata monotona, lipsita de bucurie si nu voi avea energia necesara sa trec peste toate astea. Voi vedea cum altii au si eu n-am si voi suferi, evident.

  Apoi, voi constata ca n-am facut nimic cu viata mea si ca ea a trecut pe langa mine, iar cand mi-am dat seama a fost prea tarziu. Stiu ca par cam dura, dar cam asa suna viata mea fara jobul in videochat la Heylux. De ce? Pentru ca viata depinde de anumite lucruri.

  Tu vrei 8900 lei lunar la Heylux sau 1400 lei in alta parte?

  Pentru ca lucrurile sa functioneze normal, este nevoie de bani. Castigurile mele de la Heylux au o medie de peste 8900 de lei in fiecare luna. Castigurile fara Heylux ar fi de maxim 1400 de lei lunar. Cum ar putea lucrurile sa functioneze normal, cand nici macar pe linia de plutire nu sunt cu acel salariu? Intelegi unde vreau sa ajung cu acest lucru?

  Banii poate nu inseamna mare lucru, dar atunci cand ii avem pot sa ne aduca lucrurile care ne pot multumi din orice punct de vedere. De aia prefer Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img