More
  AcasăPreziosaPreziosa e alături de tine pentru a-ți împlini marele vis: propriul apartament!

  Preziosa e alături de tine pentru a-ți împlini marele vis: propriul apartament!

  Așa că îți dorești și tu un apartament al tău? Am ghicit! Ei, nici nu era așa greu, că fiecare dintre noi ne gândim la pasul ăsta… Vrem să ne mutăm de la părinți sau ne-am săturat de chirii. 

  Problema e că până și o garsonieră e câteva zeci de mii de euro. Iar un apartament cu 2 camere în Iași începe de pe la 60.000 de euro, dacă e într-o zonă cât de cât decentă. Deci, orice ți-ai lua e scump, iar acum îți lipsesc veniturile.

  Stai, nu dezarma! Suntem aici, cu tine, ca să-ți împlinești visul. Cel mai important e că-ți dorești cu adevărat ceva. Că ai un scop bine determinat. Lucrul ăsta contează mult mai mult decât crezi. Ăsta e începutul. Preziosa te ajută pentru restul.

  Hai să facem bani de apartament!

  Din moment ce știi ce vrei, vine și ambiția. Iar noi îți oferim și jobul în care poți transforma ambiția în bani. Exact, ca model de videochat în Iași, poți să ajungi la un venit lunar consistent. În felul ăsta, perspectiva propriei case devine mult mai clară.

  Hai să o luăm cu primii pași. Esențial e să te angajezi cât mai repede la Preziosa. Așa dăm drumul la treabă mai din timp. Vii la noi, te învățăm tot ce trebuie să știi despre domeniul ăsta și începi să încasezi.

  În primele tale 7 perioade ca model, îți garantăm comisionul-record, de 70%. Cu plata banilor la zi. În felul ăsta simți imediat că te stabilizezi financiar. Apoi, că începi să câștigi cât mai bine.

  Chiar și după debutul tău ca model, îți garantăm un sistem de bonusare foarte atractiv. Care urcă, în praguri, tot până la 70%. În plus, primești și bani de transport, până la 500 lei. 

  Așa reușești să îți acoperi o parte din cheltuieli și să începi să strângi mai mult. Pentru apartament, desigur! Te sfătuim să menții totuși un echilibru între cheltuielile curente și economii. Fiindcă ne dorim să ai și o viață confortabilă în fiecare zi.

  Dar lucrurile astea se reglează pe parcurs, o să vezi! Vezi cum fac și alte colege de aici, care vor și ele să-și cumpere apartament. Iar dacă te gândești că totuși până la 60.000 de euro e cale prea lungă, îți venim tot noi în ajutor. 

  Preziosa te ajută cu avansul pentru apartament

  Trainerele de la studio fac un plan amănunțit pentru tine. Ne spui ce tip de apartament vrei și în ce zonă. Identificăm oferta cea mai avantajoasă și punem pe hârtie pașii pentru a ajunge să te muți la casa ta.

  Dacă avansul e mai mare decât ai strâns tu, îți dăm noi bani cu împrumut. Așa că nu trebuie să-ți faci probleme pentru cei 5% avans prin Prima Casă. Returnezi banii în rate pe 36 de luni, cu dobândă zero, ca să stai liniștită. 

  Tot noi te sfătuim cum să faci cu Prima Casă, să meargă totul mai repede. La fel și cu actele de care ai nevoie. Așa te muți mai repede și deja te uiți după mobilă. Ca să-ți faci locul exact așa cum ți-ai dorit.

  Ratele se plătesc, fii fără grijă. Un model de videochat de la Preziosa câștigă câteva mii bune de euro în fiecare lună. Iar cu ambiția ta vei face și mai mulți bani. Cu alte cuvinte, dorința ta e perfect realizabilă!

  Dacă vrei dovezi în sensul ăsta, vizitează-ne la Preziosa! Te invităm să stai de vorbă cu alte modele de videochat care și-au cumpărat deja apartament. Unele sunt chiar la al doilea apartament, ca să-l închirieze și să facă bani suplimentari de pe urma lui.

  Acum gândește-te cum o să fie să ai căminul tău. Dacă ai deja o familie, vă puteți muta împreună de cum sunt gata formalitățile. Dacă ești singură, poți să chemi prietene pe la tine oricând dorești. Devii cu adevărat stăpână pe propria viață. 

  Acum decizia e la tine: cât de repede faci acest prim pas? Cât de mult îți dorești apartamentul? Dacă ești 100% hotărâtă să realizezi lucruri importante pentru tine, angajează-te chiar acum la Preziosa!

  Abia așteptăm să te cunoaștem și să facem planuri de viitor împreună! Suntem nerăbdătoare să ne spui cum arată visul tău, câte camere are. Și cum vrei să-l decorezi. Sună-ne chiar acum la  0740.234.235!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img