More
  AcasăHeyluxLa Heylux, castig 5850 lei si vreau mai mult!

  La Heylux, castig 5850 lei si vreau mai mult!

  De ceva timp, ma socheaza ideea salariului minim pe economie care, aparent, ingreuneaza viata tuturor romanilor. Eu nici nu-mi pot inchipui cum este sa traiesti doar din minimul pe economie, ca am peste 5.500 lei lunar la Heylux si tot vreau mai mult, am nevoie de mai mult.

  Nici nu m-as putea descurca cu 1000 de lei lunar, hai sa fim seriosi. Cu 1000 de lei platesc intretinerea si ce mai am de platit la casa, haha. :)) Cum sa traiesc din atata, ai innebunit? Cred ca as lua-o razna.

  Am nevoie de distractii si rasfat, pe care le am numai cu banii de aici

  Pai eu am nevoie de un rasfat din cand in cand, de cate o vacanta, o escapada, o iesire in oras, distractii, ceva. Nu pot sta numai inchisa in casa si munca non-stop, vreau sa-mi traiesc viata. Ori lucrurile acestea costa, bineinteles. Ca doar nu mergi in vacanta si la restaurante pe ochi dulci, mergi pentru ca ai bani.

  Si norocul meu este ca jobul de la Heylux este exact ce-mi trebuie pentru a face asta. Dupa cum am tot repetat, eu niciodata n-am putut trai cu bani putini. Pur si simplu nu pot rezista. Daca vreau o bluza noua, un pantof, o ceva… ce fac? Stau si ma limitez? Imi pun pofta in cui?

  Pai si de-atunci de ce sa mai muncesc, daca nu pot obtine nici macar 50% din lucrurile pe care mi le doresc? E logic, nu? Si-am prins oportunitatea de-a fi model de videochat la Heylux si crede-ma c-am tras de aceasta oportunitate si am profitat la maxim.

  Un job la Heylux este fix ce-mi trebuia pentru viitorul visat

  Pentru mine, jobul de la Heylux este ca mana cereasca, la modul cel mai serios. Din simplul motiv ca acum, in Romania, exista multe fete care probabil isi doresc foarte multe de la viata si doar viseaza, iar eu, in schimb, daca-mi doresc ceva, obtin. De fapt, banii pe care ii castig la Heylux imi aduc acel lucru.

  E atat de simplu. De ce sa-mi complic viata, cand am aceasta varianta? Hai zi tu. Tie de ce iti place sa te complici cu fel si fel de joburi la care muncesti pana seara, daca nu-ti aduc ceea ce vrei, ceea ce meriti? Eu prefer varianta simpla si rapida cu jobul in videochat la Heylux Iasi si n-am de ce sa neg vreodata asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img