More
  AcasăPreziosaCate studiouri mai ofera make-up si transport gratis, precum Preziosa?

  Cate studiouri mai ofera make-up si transport gratis, precum Preziosa?

  La viata mea si experienta mea ca model de videochat, pot spune c-am cutreierat in zeci de studiouri de videochat, dar in toate cate am fost, niciunul nu s-a comparat cu acesta la care lucrez acum, unicul pentru mine, Preziosa Iasi. Stiu ca poate acum incantarea mea cu privire la acest studio poate sa para putin a disperare, dar  nu prea conteaza.

  Sunt mult prea entuziasmata de jobul de model de videochat de la Preziosa incat sa-mi mai pese de alte lucruri, cu toata sinceritatea inimii. Stiu ce spun, c-am lucrat in mai bine de 5 studiouri de videochat de prin toata tara si niciunul nu m-a incantat. Sunt in domeniul videochatului de vreo 6 ani deja si am vazut tot ce se poate vedea.

  Am peste 6 ani de experienta, dar tot la Preziosa imi place mai mult

  Stiu cum sunt tratate fetele la studiouri, stiu ce conditii au, stiu totul. Dar asa cum este Preziosa, mai rar. Este, intr-adevar, un studio ce merita toate laudele mele, pana la capat. Primul motiv pentru care spun asta ar fi si transportul gratis. Poate multe or sa spuna ca daca ele castiga bani din videochat, n-au nevoie de transport gratis.

  Hai sa-ti spun eu ceva: ai nevoie… Si conteaza :). Pentru ca, desi castigi cate 7.000-8.000 de lei din videochat si-ti permiti, sa spunem, tot munca ta e la mijloc. Gandeste-te ca daca stai sa dai pe taxi si alte prostii bani, dai numai pe transport vreo 1.000 de lei lunar.

  Da, ok, nu-s cei mai multi bani, dar conteaza. Si fac asta de 6 ani si-am avut in mana mea bani cum nu cred ca o sa aiba multi, dar conteaza. Iti mai iei un pantof, ceva. Vrei sa spui ca tu nu te-ai bucura sa ai banii acestia pentru tine, in loc sa-i cheltui? Ei bine, eu sunt sigura ca i-ai vrea. Ca atare, ti-ar placea sa ai parte de transportul gratis de la Preziosa.

  Avantaje asa misto gasesc doar in acest studio de videochat!

  O alta chestie misto la Preziosa este make-upul. In cate studiouri am fost, niciunul nu mi-a venit sa-mi ofere sedinte de make-up gratuite, cu atat mai putin in fiecare zi, ca la Preziosa. Tu-ti dai seama cati bani se cheltuie per model? Multi! Dar studioului nu-i pasa, atata timp cat modelele arata impecabil.

  E, asa da studio! Asa mai vii de acasa, in sfarsit pot munci si eu decent ca un model de videochat si-mi pot castiga banutii in liniste.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img