More
  AcasăHeyluxLa Heylux, pot castiga bani fara limita

  La Heylux, pot castiga bani fara limita

  Cel putin odata in viata te-ai lovit de un job unde se lucra pe baza de comision, cu un anume target, sunt sigura. Cam toata lumea a avut de-a face macar o data cu un astfel de job si majoritatea il aleg pentru ca isi pot mari veniturile. Problema e cu joburile acelea ca iti pot mari castigurile pana la o anume limita, in schimb la Heylux nu exista acea limita.

  Toata lumea are impresia ca fetele care lucreaza ca modele de videochat la Heylux exagereaza cand spun ca au anumite venituri lunare, dar nu este deloc exagerant. Si eu ma gandeam c-o fi vreo strategie de marketing, sa te imbrobodeasca sa te angajezi la ei. Acum uite ca si eu m-am angajat si spun acelasi lucru ca si celelalte fete: se castiga bani fara limite la Heylux.

  La Heylux am castiguri mereu mai mari

  Mi se parea super fantezist inainte. Cand se faceau sedinte si traininguri cu fetele si se spuneau despre unele cazuri in care fetele castiga mii de dolari pe sesiune, ma gandeam ca poate intr-o alta viata. Nu-mi imaginam cum as putea eu sa ajung sa castig banii aceia de care vorbeau.

  Serios acum, daca tu te-ai angaja la Heylux ca model de videochat, ai crede c-o sa ajungi sa castigi si cate 80-90 de milioane lunar? Poate chiar mai mult? Nu, ca nici eu n-am crezut, mi se parea ceva WOW. Dar faza e ca eu nici n-aveam rabdare. Aveam impresia ca daca merg in prima luna si nu castig atat, inseamna ca-i gata.

  Pai nu, nu e gata. Mi-am zis sa-i dau jobului de la Heylux o sansa de cateva luni. DACA dupa cateva luni n-ajungeam sa castig sumele acelea mari de care vorbeau, urma sa plec. Asta a fost intelegerea si femeile de la Heylux au fost total de acord cu ea.

  Am ajuns sa castig de la 4.000 la peste 7.000 lei lunar!

  Si-am avut rabdare. Intelegi? C-am castigat si eu un 40 de milioane in prima luna, a doua vreo 50 si usor, usor tot evoluam. Nu e ca si cum lucram pe vorbe dulci, lucram pe bani frumosi. Ca 5000 de lei nu-i o suma de lepadat. Dar eu voiam sa vad cand ajung sa am SI mai mult.

  La nici 5 luni dupa ce m-am angajat, parca zici ca m-a lovit norocul si uite-ma, deja am venituri ce depasesc lejer 7.800 de lei lunar. De la cei 4.000 de lei ce-i castigam in primele luni, am ajuns sa am si peste 7.000 de lei. Mai pot spune ceva? Chiar nu-i limita aici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img