More
  AcasăPreziosaVrei sa afli cat de cinstita e munca la Preziosa, ca model...

  Vrei sa afli cat de cinstita e munca la Preziosa, ca model de videochat?

  Din senin, daca e vorba de videochat, lumea are impresia ca nu e o munca cinstita sau ce?! :))) Doar pentru simplul fapt ca romanii inca nu au gandirea indeajuns de dezvoltata atunci cand aud de videochat, nu inseamna ca automat acest domeniu nu e cinstit. Eu lucrez la Preziosa Iasi si te pot asigura ca E CAT SE POATE DE CINSTIT.

  Ce fac eu la Preziosa nu mi se pare deloc a fi necinstit. Din contra, consider ca e o munca mult mai demna decat alte joburi din tara. Pana la urma fiecare face asa cum vrea, nu are rost sa deschidem polemici sau sa facem comparatii de acest gen.

  Stii ce? Iubesc sa fiu model de videochat la Preziosa! Mai zi ceva!

  Daca mie imi place sa fiu model de videochat la Preziosa, nu inteleg de ce ar trebui sa ma explic in fata cuiva. Nu e treaba nimanui ce fac eu, nu e treaba nimanui ce fac alte modele de videochat – PUNCT. Cred ca am spus totul cu asta, ca sa nu stau sa explic prea multe.

  Din punctul meu de vedere, dar si al tuturor fetelor de la Preziosa, videochatul este un motiv oarecum de mandrie pentru noi. Cu frumusetea si istetimea noastra putem sa castigam sume de pana la 500 de dolari zilnic, numai banii nostri primiti in mana.

  E cat se poate de cinstit sa stau in fata unei camere si sa zambesc, sa fiu draguta pentru a primi bani. Nu fac nimic altceva decat sa vorbesc si sa zambesc. Daca tu-mi spui mie ca asta nu e cinstit, atunci nu mai stiu ce e. Nu fur, nu dau in cap, efectiv stau pe net pentru banii acestia.

  Si hai sa fim seriosi, cate fete sunt capabile sa castige zilnic 500 de dolari din atata lucru? Iti spun eu ca nu multe, cele care sunt la Preziosa sunt foarte istete. Si da, ma consider isteata, normal, pentru ca vad de ce sunt capabila.

  Stii cum pot eu castiga 500 de dolari zilnic din videochat ?

  Doar pentru ca nu stie nimeni cine sunt modelele de videochat de la Preziosa, cine suntem noi sau nu strigam in gura mare, asta nu inseamna ca nu e munca cinstita. Nu strigam in gura mare pentru ca au romanii conceptii mult prea gresite, nu pentru ca vrem noi sa ne ascundem.

  Chiar si asa, oricum e treaba fiecaruia ce face, cum am spus si mai sus, deci nimeni nu trebuie sa se explice in fata cuiva. E un domeniu de munca discret, dar prefer sa fiu model de videochat de mii de ori inainte sa lucrez pentru 3 lei pe luna si sa fiu tratata ca un gunoi in alta parte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img